MOMENTALNO SE SUKOBIO SA SUPRUGOM: Ušao je na Gugl mape da potraži najbliži put, ali se zbog JEDNE stvari koju je video - ODMAH RAZVEO OD ŽENE

Autor:

Svet

06.09.2023

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije očekivao da će ovo ugledati.

MOMENTALNO SE SUKOBIO SA SUPRUGOM: Ušao je na Gugl mape da potraži najbliži put, ali se zbog JEDNE stvari koju je video - ODMAH RAZVEO OD ŽENE

Foto: pexels.com

Muškarac s telefonom

Preljuba, koju je jedna žena počinila, prošla bi možda neopaženo da se Gugl nije umešao. Ona je sasvim slučajno fotografisana sa svojim ljubavnikom dok je sedela na klupi i mazila ga, a sve to je, opet slučajno, video njen muž kada je pokušao da preko navigacije pronađe put.

Ali, krenimo redom sa ovom pričom koja datira iz 2013. godine u peruanskoj prestonici Limi, a i dan danas izaziva veliku pažnju javnosti.

Tražeći najbliži put za rutu kojom je vozio, muškarac, čije ime nije otkriveno, pomoć je potražio na Guglu. Ono što nije očekivao je da će videti je njegova žena kako sedi na klupi i mazi drugog muškarca!

Republika

Foto: googlemaps

Fotografija preljube sa Gugl mapa

Fotografija, koju je snimio Guglov automobil, privukla mu je pažnju jer, kako je otkrio, učinilo mu se da ženska osoba na slici nosi istu odeću koju je imala njegova žena.

Besan, pokazao joj je dokaze njenog neverstva, koje je, pošto nije imala kuda, na kraju priznala. Par se, kako je otkriveno, kasnije i razveo, prenosi Miror.

Ironično, fotografisana je sa svojim ljubavnikom na klupi pored gradskog "Puente de los Suspiros de Barranco" (Most uzdaha u klancu).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading