(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) GURNULI PUTNIKA SA BRODA PRAVO U MORE! Šokantni detalji tragedije u Grčkoj - uhapšeni kapetan! (VIDEO)

Autor:

Svet

06.09.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama, nesreća se dogodila dok je muškarac pokušavao ući na brod, koji je već bio u procesu isplovljavanja iz pristaništa

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) GURNULI PUTNIKA SA BRODA PRAVO U MORE! Šokantni detalji tragedije u Grčkoj - uhapšeni kapetan! (VIDEO)

Foto: Printscreen/twitter.com/Nimia82076477

Uzrokovan nesrećnim incidentom u Pireju, koji se odigrao na trajektu "Plavi horizont" na relaciji Pirej - Iraklion, jedan muškarac od 36 godina tragično je izgubio život dok je pokušavao da se ukrcati na brod.

Prema informacijama, nesreća se dogodila dok je muškarac pokušavao ući na brod, koji je već bio u procesu isplovljavanja iz pristaništa, ali još nije napustio luku. Na snimku koji je objavljen na grčkom portalu "Prototema", može se videti dramatičan trenutak kada se muškarac penje na ulaznu rampu trajekta, ali dolazi do sukoba s posadom broda.

 

 

Osoblje trajekta "Plavi horizont" guralo ga je s broda nakon nesuglasica, nakon čega je nesrećni čovek pao u more i zaplivao. Nesreća je bila brza i tragična, jer je muškarac, čija je sudbina potresla javnost, izgubio borbu s talasima i utopio se.

Nakon incidenta, brod je nastavio putovanje prema Iraklionu bez ikakvog zastoja. Iz kompanije su saopštili da će promeniti članove posade pre nego što brod ponovno krene na put, nakon što se popune depoziti putnika.

Ministarstvo pomorstva je saopštilo da će, kao deo preliminarne istrage, saslušati svedočenja očevidaca i posade kako bi se rasvetlili okolnosti ovog tragičnog događaja.

Ova nesreća duboko je potresla zajednicu i izazvala zabrinutost za sigurnost putnika na trajektima i luku uopšte.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading