ZLOSTAVLJAO BEBU, PA DELIO SNIMAK! Pedofil osuđen na 24 godine zatvora, na sudu otkriven sav UŽAS njegovih zločina, to što je radio je NESHVATLJIVO

Autor:

Svet

04.09.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manijak koji je zlostavljao bebu i hvalio se snimcima zločina na internetu osuđen je na 24 godine zatvora.

ZLOSTAVLJAO BEBU, PA DELIO SNIMAK! Pedofil osuđen na 24 godine zatvora, na sudu otkriven sav UŽAS njegovih zločina, to što je radio je NESHVATLJIVO

Foto: shutterstock

Tomi Alington (25), asistent u nastavi koji je snimio i fotografisao sebe kako seksualno zlostavlja bebu, pre nego što je podelio snimak zlostavljanja na internet sa drugim pedofilima, osuđen je na 24 godine zatvora. Tužioci na sudu u Velsu su rekli kako je on kontinuirano zlostavljao bebu.

 

Za ceo slučaj je policija saznala kada je na društvenoj mreži Instagram dobila obaveštajne podatke o neprikladnim fotografijama, nakon čega je pronađen Alingtonov tajni telefon, koji je sakrio na tavanu. Na njemu je pronađeno više od 1.500 fotografija seksualno zlostavljane deca, od koji je 252 u kategoriji A - prikazuju najekstremnije vrste zlostavljanja, piše Dejli mejl.

 

Takođe, on je snimio svoje video-snimke i fotografije, što je policiji omogućilo da identifikuje dečaka koji je povređen. Istragom je otkriveno i da je na internet postavio slike sebe kako zlostavlja dečaka i hvali se drugim pedofilima. Otkriveni su i razgovori Alingtona u kojima govori o prednostima zlostavljanja dece kada su još bebe jer nikome ne mogu ništa reći.

Detektivi su identifikovali dečaka i kontaktirali njegove roditelje. Majka je na fotografijama i video snimcima prepoznala sina. Sud je Alingtona osudio na produženu kaznu zatvora zbog rizika koji predstavlja po decu. On se ranije izjasnio krivim po 17 tačaka za silovanje dece, seksualni napad, navođenje deteta na seksualnu aktivnost, posedovanje nepristojnih slika dece, distribuciju nepristojnih fotografija dece i posedovanje nepristojnih slika. Ovi zločini nisu bili vezani za njegov rad u školi i ranije nije bio osuđivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading