ŠOKANTNA ISPOVEST MAJKE UČENIKA ODELJENJA U KOM JE BIO KOSTA KECMANOVIĆ: I pre masakra je PRETIO DECI UBISTVOM, ispisala sam sina iz Ribnikara!

Autor:

Hronika

03.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ubica se vrlo čudno ponašao, ali su roditelji i nastavnici to zanemarivali, tvrdi majka njegovog školskog druga.

ŠOKANTNA ISPOVEST MAJKE UČENIKA ODELJENJA U KOM JE BIO KOSTA KECMANOVIĆ: I pre masakra je PRETIO DECI UBISTVOM, ispisala sam sina iz Ribnikara!

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Majka učenika odeljenja u kojem je Kosta Kecmanović bio do prelaska u VII/2 u OŠ"Vladislav Ribnikar" gde je napravio masakr 3. maja, otkrila je da je tinejdžer ubica držao stisnute pesnice i u ubičajenim svakodnevnim situacijama, da je imao čudna interesovanja i da je upućivao jezive pretnje vršnjacima.

 - Na rastanku posle druženja sa decom, Kosta je drugarima govorio : "Ako bih te ubio, mogao bih s tobom da radim šta hoću", ali deca ko deca tome nisu pridavala značaj i nisu o tome govorili roditeljima dok se ovo nije desilo - rekla je A.B. za Republiku. 

Foto: Nemana Pancic

DUŠU KIDAJU UMRLICE NA ŠKOLI NA VRAČARU: Deset žrtava masakra

Ona se ježi i kada samo pomisli šta je u Kecmanovićevoj glavi moglo biti kad je to izgovarao. Ogorčena majka dečaka koji je od prvog do sedmog razreda išao u isto odeljenje sa Kecmanovićem do trenutka kada se ubica prebacio u drugu smenu i drugo odeljenje, ističe da je njen sin od prekjuče učenik druge škole da bi se sklonio od strahovitih odjeka tragedije. 

Moj sin je od 1. septembra učenik druge škole zato što po mom i mišljenju više stotina roditelja, posle masakra nije normalno da deca idu u tu OŠ "Vladislav Ribnikar" da se školuju i da prolaze istim hodnikom gde je stampedo dece preplašene za život, bezglavo jurio i gde je pored njih ubijeno devetoro, a ranjeno petoro dece, ranjena nastavnica i ubijeni čuvar. Normalizovati život posle toga ne da nije u redu nego je nemoguće ako imamo i mrvicu empatije. Znam da je 1. septembra još četvoro dece iz VIII/2 tražilo od roditelja da ih prebace u drugu školu  - rekla je A.B.

Foto: Republika.rs/Privatna arhiva, Profimedia

Kosta Kecmanović nalazi se na Klinici za dečiju psihologiju i neurologiju

Da je dečak ubica stisnutih pesnica stajao na školskom dvorištu u toku slobodnih aktivnosti i na dečijim rođendanima dok se igrao, A.B. je primetila i ranije, ali o tome nije razgovarala ni sa kim do masakra koji je uznemirio čitav svet, a Srbiju zavio u crno. 

- Ja sam primetila kako je stiskao pesnice, a to su morali da primete i njegovi roditelji. Prosto ne verujem da nastavnici to nisu videli. Zašto nisu reagovali to je ogromno pitanje na koje psiholozi i neurolozi znaju odgovor. Sigurna sam da su na Klinici za dečiju psihijatriju i neurologiju to odmah uočili - istakla je A.B. za Republiku.  

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Hajd budi pametan…

03.09.2023 20:27

Ne zna čovek više šta da misli. Više ni u šta ne verujem dok se ne objavi izveštaj lekara, njegov iskaz, kao i izveštaj veštaka.

Odgovori 6 13
D.R.

03.09.2023 20:39

@Hajd budi pametan… - Bravo. Takodje.

Tanja

03.09.2023 20:37

Otac lekar,majka radi u skolstvu? Sigurno su primetili,zasto ga nisu lecili? Zasto je majka na slobodi?

Aleksandar

03.09.2023 20:46

Jasan znak jake agresije u roditeljskom domu. Pretpostavljam da je otac svakako izuzetno autoritativan i svako je morao da uradi ono što je rekao. Kosta svakako nije mogao da podnese to što su ostala deca srećna i zadovoljna a on nije smeo da bude – sasvim normalno dete. Samo ne mogu da razumem kako niko ništa nije mogao ili hteo da uradi. Škola nije mesto učenja. Ovo je samo spomen!