KOSTA JE UPUCAO ANĐELA KOJI JE ZEMLJOM HODAO: Adriana je sanjala da studira biologiju u Francuskoj

Autor:

Hronika

23.08.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adriana Dukić (14) devojčica koju je u krvavom piru usmrtio dečak ubica Kosta Kecmanović bila je izuzetno dete , odličan učenik i perfektno je govorila francuski jezik.

KOSTA JE UPUCAO ANĐELA KOJI JE ZEMLJOM HODAO: Adriana je sanjala da studira biologiju u Francuskoj

Foto: tiktok.com/printscreen, ST/Vladimir Lukić

Roditelji Adriane Dukić i skoro četiri meseca od masakra su neutešni i nemi od tuge, kao i njen mlađi brat i sestra. Porodica i prijatelji odlaze često na Novo Bežanijsko groblje da se isplaču i posete Adrianinu večnu kuću. 

- Njene prelepe oči, anđeoski lik i bujnu kosu niko od nas ne može da zaboravi, a pre svega njenu nežnu dušu i plemenito srce. Ubica je pucao u nju kao i drugu decu koja su mu se našla na putu i oćigledno mu bila trn u oku jer su bili kvalitetniji od njega - rekla je za Republiku tetka ubijene Adriane. 

Foto: tiktok.com/printscreen

Adriana Dukić jedna od najsvežijih fotografija

Učenici OŠ"Vladislav Ribnikar" i njihovi roditelji od masakra u školi 3. maja traže odgovor na brojna pitanja koji verovatno nikada neće dobiti, a tiče se monstruoznog čina njihovog druga iz odeljenja koji je pucao u njih i njihovu nastavnicu istorije i školskog čuvara. 

Adriana je jedna od osam ubijenih devojčica uz dečaka Andriju Čikića velikog virtuoza na klaviru. Isticala se u odeljenju po perfektnom izgovoru i znanju francuskog jezika, kao osnovnog predmeta u ovoj u beogradu jedinstvenoj školi. 

Smeđokosa devojčica je želela da studira biologiju u Francuskoj i tome je težila. Bila je u bilingvalnom odeljenju i imala je veliki krug drugara. Družila se sa Angelinom Aćimović koja je kao najteže ranjena u masakru malog monstruma podlegla povredama posle 12 dana borbe za život u rukama lekara. U Kecmanovićevom bolesnom pohodu ukupno je ubijeno devetoro dece i školski čuvar, a ranjeno pet mališana i nastavnica istorije. 

- Uvek je bila nasmejana i plenila je svojom prirodom. Važila je za omiljenu drugaricu i nesebično je pomagla drugarima oko sebe. Nikome nije jasno šta je monstruma moglo da isprovocira kod nje- zaključuje sagovornik Republike. 

 

U videu sa TikToka možete pogledati kako je od preslatkog deteta Adriana postepeno izrastala u raskošnu lepoticu, koja je u času ubistva bila na pragu devojaštva. Sve njene velike snove o životu u Srbiji i inostranstvu prekinuli su hici ubice i ostavili samo večitu tugu i sećanje na prekrasnu devojčicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Zasto

23.08.2023 15:32

Neka te andjeli cuvaju tamo gore drago dete!

Vesna

23.08.2023 20:33

Plakala sam dok sam gledala ove fotografije njenog odrastanja,pocivaj u miru divna devojcice

Andjeli

24.08.2023 08:40

Pocivaj u miru drago dete. Dusa me boli

Lika-Srb

28.09.2023 22:12

Imala sam čast da poznajem Andrianu,njene divne roditelje i brata i sestru.Dane koje smo proveli skupa će nam ostati u najljepšem sjećanju na nju,bila je predivno dijete.Počivaj nam u miru andjele mali.