KRISTIJAN SE OŽENIO LUTKOM PA DOBIO "DECU"! Natalija viđena u SKANDALOZNOM izdanju - javnost šokirana! (FOTO)

Autor:

Svet

22.08.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedavno objavljenom videu na TikToku, Kristijan je pokazao svoju "ženu" nakon što je istetovirala njegovo ime na svojoj ruci.

KRISTIJAN SE OŽENIO LUTKOM PA DOBIO "DECU"! Natalija viđena u SKANDALOZNOM izdanju - javnost šokirana! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Kristijan Montenegro, poznat po nadimku "Veoma čudan momak", ponovo je privukao pažnju javnosti objavom novog videa na kojem se vidi kako njegova "žena" krpena lutka ljudske veličine nosi njegovo ime tetovirano na ruci.

Ovaj neobičan momak iz Bogote, Kolumbija, postao je poznat kada je javno otkrio da je oženjen svojom "partnerkom" Natalijom, krpenom lutkom, i da su zajedno "dobili" troje "dece" takođe od krpenih lutki.

Foto: TikTok/Printscreen

 

U nedavno objavljenom videu na TikToku, Kristijan je pokazao svoju "ženu" nakon što je istetovirala njegovo ime na svojoj ruci. Ovaj potez izazvao je raznolike reakcije na društvenim mrežama. Neki su se našalili na račun situacije, dok su drugi izrazili zabrinutost zbog zdravstvenog i emocionalnog stanja ovog momka.

- Trepni dva puta Natalija ako ti treba pomoć! - šaljivo je napisao jedan od korisnika Tiktoka. 

Ranije ove godine, Kristijan je izazvao pažnju kada je objavio video u kojem "brine" za svoju "ženu" Nataliju koja je bila smeštena u zadnjem delu kola hitne pomoći. Na snimku se čuje kako on brine za nju i izražava strah da bi mogla umreti. Ovaj događaj je izazvao pomešane reakcije među korisnicima društvenih mreža.

Foto: TikTok/Printscreen

 

Osim što je postao poznat po svojoj neobičnoj "vezi" sa krpenom lutkom, Kristijan Montenegro takođe je izazvao kontroverze i zabrinutost zbog svojih postupaka. Lokalni izvori su izvestili da je Sekretarijat za zdravstvo Bogote pokrenuo istragu u vezi bolničara koji su "lečili" krpena lutka Nataliju. Detalji ishoda ovog ispitivanja nisu još uvek javno dostupni.

Ova priča osvetljava složenost ljudskog ponašanja i podseća na to kako društveni mediji mogu brzo proširiti neobične događaje i stvoriti različite reakcije među ljudima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading