BEŽI OD POLICIJE I GAZI PEŠAKE: Dramatičan snimak iz Atlante, vozač PODIVLJAO, hrabrog policajca sada slave KAO HEROJA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

22.08.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatičan trenutak kada kamionet kosi više pešaka dok beži od policijskog automobila snimljen je u Atlanti.

BEŽI OD POLICIJE I GAZI PEŠAKE: Dramatičan snimak iz Atlante, vozač PODIVLJAO, hrabrog policajca sada slave KAO HEROJA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Vozač kamioneta Ford, čije ime nije otkriveno, kružio je oko prometne raskrsnice u nedelju uveče nekoliko trenutaka pre nego što je policajac počeo da ga goni, navodi Dejli mejl.

Na snimku se vidi užasavajuća scena nekontrolisanog vozila kako uleće u više ljudi koji stoje na ulici dok drugi beže, dok policijsko vozilo juri napadača. 

Šokirani prolaznici vrište i viču: 'O s...

U poslednjem snimku, vidi se kako policijski automobil nekoliko puta udara u vozilo, a zatim koristi taktiku potere poznatu kao PIT manevar, koji primorava vozilo u bekstvu da se naglo okrene u stranu, što navodi vozača da izgubi kontrolu i stane. 

 

Policajac zatim brzo reaguje i izvlači oružje dok muški vozač diže ruke uvis.

 

Policajac zatim skače na haubu napadačevog automobila pre nego što ga je izvukao iz kabine držaći ga za ruku i onda mu stavlja lisice.

Mnogi prolaznici su snimali ovu pravu akcionu scenu dok se čuje kako bodre policajca.

Nije poznat broj povređenih u ovom incidentu.

Citizen Free Press je na društvenoj mreži objavio ovaj snimak obračuna "dobrog momka sa lošim", koji je postao viralan i prikupio skoro 4 miliona pregleda. 

Mnogi su podržali policajca zbog njegovog herojstva. 

"Kauboj policajac je čekao je čitavu svoju karijeru na ovakav trenutak“, napisali su u komentarima.

"Odličan PIT manevar".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading