POJAVILE SE VESTI O SERGEJU SUROVIKINU: Dugo bio u zatvoru, sad ne može da napušta svoj dom, stavljen u REŽIM TIŠINE da čeka PUTINOVU ODLUKU

Autor:

Svet

13.08.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

General Sergej Surovikin sada se nalazi u jednom od stanova u svojevrsnom kućnom pritvoru., tvrdi ruski Telegram kanal VČK-OGPU.

POJAVILE SE VESTI O SERGEJU SUROVIKINU: Dugo bio u zatvoru, sad ne može da napušta svoj dom, stavljen u REŽIM TIŠINE da čeka PUTINOVU ODLUKU

Foto: Tanjug/AP

Prema tvrdnjama ovog kanala, nekoliko izvora je potvrdilo da se general Sergej Surovikin sada nalazi u jednom od stanova u svojevrsnom kućnom pritvoru. Ne može da napusti svoj dom, ali mu je pre neki dan dozvoljeno da vidi nekoliko podređenih, uključujući generala Olega Palgueva, koji zapravo služi kao Surovikin ađutant.

Ne postoji zvanična istraga, ali Surovikin je dugo proveo u zatvoru, odgovarajući na neprijatna pitanja. Sada su on i njegovi rođaci uključeni u „režim tišine“ za skoro sve, jer se Surovikinu preporučuje da se uveri da je „zaboravljen“.

 

„Odluku o tome treba da donese jedna osoba, i što se to kasnije desi, što se više „ohladi“, to bolje. Štaviše, ova osoba nije Šojgu“, rekao je navodno izvor, jasno stavljajući do znanja da govori o Putinu.

Kanal VČK-OGPU navodi da sve ovo tačno liči na ono što se ponekad dešava sa „generalima“ Ramzana Kadirova. Pošto se naljuti ili posumnja u izdaju nekog iz svog užeg kruga, on često daje „zeleno svetlo“ da ga sa ispituju i izoluju. Podređeni izvršavaju naređenje i osoba ostaje u izolaciji sve dok ga se Kadirov ne „seti“. Ovo ponekad može biti dugo.  A može biti i oproštaj „na recept“. A „general“ posle dugih meseci nestanka iznenada se pojavljuje na ekranima, a desi se da čovek za javnost zauvek nestane, navodi ovaj Telegram kanal. 

Tvrdnje Telegram kanala VČK-OGPU se ne mogu nezavisno proveriti, a za sada zvanično nema nikakvih vesti o generalu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading