NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE HRVATSKIH HULIGANA! Okruženi policijom BAHATO pokazuju srednji prst - toliko hrabri, a LICA SAKRILI! (GALERIJA)

Autor:

Svet

09.08.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati su ubili navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa, a policija u Grčkoj intenzivno radi na otkrivanju ubice.

NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE HRVATSKIH HULIGANA! Okruženi policijom BAHATO pokazuju srednji prst - toliko hrabri, a LICA SAKRILI! (GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Hapšenje

Pojavile su se najnovije fotografije privođenja uhapšenih navijača Dinama iz Zagreba "Bed Blu Bojsa" nakon stravičnog incidenta u Atini.

Hrvati su ubili navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa, a policija u Grčkoj intenzivno radi na otkrivanju ubice.

Na najnovijim fotografijama iz Atine vidi se grupa od 20-ak muškaraca, sakrivenog lica, i vezanih lisicama, ruku pod ruku, kako se kreću u pratnji policije. Na jednoj fotografiji se vidi kako huligan krije lice, ali pokazuje srednji prst.

Grčka je na nogama posle  stravičnog ubistva navijača AEK-a za vreme tuče sa navijačima Dinama iz Zagreba, koji su stigli u Atinu pored meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iako je UEFA zabranila gostujuće navijače.

Huligani Dinama ubili su ubodima nožem navijača  Mihalisa Kacurisa (29) u ponedeljak uveče! Ukupno osam osoba je povređeno, a među njima i devojčica koja ima samo 12 godina. Pristalice AEK-a i Dinama sukobile su se na ulicama grčke prestonice.

 Evropska fudbalska unija (UEFA) nekoliko dana ranije zvanično je zabranila Hrvatima da putuju na utakmicu u Atinu. Ta odluka nije sprečila oko 200 navijača Dinama da doputuju u glavni grad Grčke, a uz pomoć navijača Panatinaikosa, s kojima su u bratskim odnosima, napali su navijače AEK-a koristeći palice, noževe, sekire, lance, Molotovljeve koktele. Nesrećni Kacuris je izboden nožem, a onda su ga šutirali i tukli palicama dok je nepomično ležao na zemlji u lokvi krvi.

Policija u Grčkoj intenzivno  radi na otkrivanju ubice, a kao pišu tamošnji mediji do sada je uhapšeno više od 100 huligana. Grčki mediji su objavili identitet huligana Dinama iz Zagreba koji je osumljičen za ubistvo pristalice  AEK-a.  Prema tvrdnjama medija, pozivajući se na policijske izvore, u pitanju je 19-godišnji Domagoj Pezer iz Hrvatske! Grci su objavili njegovu ličnu kartu. 

Ubicama navijača preti doživotna kazna zatvora, jer su vlasti zaoštrile kaznu za sve učesnike navijačkih nereda, nakon što je u masovnoj tuči navijača Arisa i PAOK-a u Solunu ubijen 19-godišnji Alkis Kampanos.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading