OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Evo kako izgleda hrvatski HULIGAN optužen za ubistvo navijača AEK-a! (FOTO)

Autor:

Sport

09.08.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak ima svega 19 godina.

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Evo kako izgleda hrvatski HULIGAN optužen za ubistvo navijača AEK-a! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Veliki sukobi u Atini su obeležili treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a kako je jedan navijač AEK-a tragično nastradao, odlučeno je iz sedišta UEFA da susret grčkog šampiona i Dinama iz Zagreba bude odložen.

Naime, uprkos zabrani dolaska gostujućih navijača na utakmicu, oko 200 pripadnika Bed blu bojsa je stiglo u Atinu, gde su u ponedeljak uveče, zajedno sa navijačima Panatinaikosa, napali simpatizere AEK-a, u blizini OPAP arene.

U sukobima dve navijačke greške je poginuo 29-ogodišnji Mihalis Kacuris, a povređeno je još desetak momaka. 

Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji - piše grčki portal "NewsIT".

Zbog nezapamćenog haosa na ulicama Atine je uhapšeno preko 100 ljudi, a jedan od njih je i 19-ogodišnji D.P. iz Hrvatske, koji se sumnjiči da je počinio Kacurisovo ubistvo. Njegovu fotografiju možete pogledati na ovom linku.

On je, inače, uhapšen na graničnom prelazu Kakavija, kada je pokušao da napusti Grčku, ali ga je tamošnja policija uhapsila, zajedno sa još desetoricom huligana.

Podsetimo, prvi meč trećeg kola kvalifikacija je odložen, tako da će prvi meč biti odigran 15. avgusta u Zagrebu, dok će revanš biti na programu u Atini, 18. ili 19. avgusta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Biba

09.08.2023 09:19

Tim divljacima treba zabraniti ulaz u bilo koju drzavi jer im je koljacki gen u dusi