DINAMO "LETI" IZ EVROPE? Opšti HAOS u Atini - Hrvati u OGROMNOM PROBLEMU!

Autor:

Sport

08.08.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena drama na ulicama Atine.

DINAMO "LETI" IZ EVROPE? Opšti HAOS u Atini - Hrvati u OGROMNOM PROBLEMU!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Dinama napravili su ogroman problem svojim fudbalerima pred dvomeč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naime, Bed blu bojsi su napravili haos na ulicama Atine, a u sukobu sa navijačima AEK-a iz Atine, jedan navijač domaće ekipe je izboden, a zatim je i preminuo od posledica ovog napada.

Takođe, još nekoliko navijača je završilo u bolnici, a u incidentima je povređena i 12-ogodišnja devojčica, koja je pogođena kamenom u glavu, dok je sedela u obližnjem kafiću.

Nakon užasnih slika iz Atine, mnogi su se zapitali da li će hrvatski klub biti izbačen iz Evrope, znajući kako su srpski timovi ili reprezentacije prolazile, kada bi njihovi navijači napravili problem na Starom kontinentu.

Ipak, kako saznaje Jutarnji list, UEFA neće izbaciti Dinamo, već će pred ovaj klub postaviti rigorozan uslov.

Bude li na "Maksimiru" ikakvih incidenata, sumnjivih transparenata, rasističkog ili drugog skandiranja koje bi se moglo protumačiti problematičnim - Dinamo će biti izbačen iz Evrope.

Prva utakmica će se igrati 15. avgusta u Zagrebu, kada je trebalo da bude revanš, a UEFA je klubovima predložila da se odloženi prvi meč odigra u Atini 18. ili 19. avgusta, tako da će šampion Grčke dobiti priliku da drugi meč trećeg kola kvalifikacija odigra pred svojim navijačima, na izvesno prepunoj OPAP areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading