OVO JE OTAC HEROJ! POKUŠAO DA SPASE PETORO DECE, PA NASTRADAO ZAJEDNO SA NJIMA: Majka očajna nakon stravičnog požara zbog kojeg je OSTALA BEZ PORODICE!

Autor:

Svet

06.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji nastavljaju da pročešljaju ruševine kako bi utvrdili šta je izazvalo užasnu vatru, ali u ovoj fazi policija kaže da ovaj događaj ne tretiraju kao sumnjiv.

OVO JE OTAC HEROJ! POKUŠAO DA SPASE PETORO DECE, PA NASTRADAO ZAJEDNO SA NJIMA: Majka očajna nakon stravičnog požara zbog kojeg je OSTALA BEZ PORODICE!

Foto: pixabay.com

Godinet je pokušao da se vrati po svoju decu, ali su nažalost njegovi četvorogodišnji blizanci, kao i mlađi sin koji je imao tri godine preminuli zajedno sa ocem. U požaru su stradali i njegovi usvojeni sinovi, Zek (11) i Hari (10) koji su ostali u porodičnoj kući.

Majka dece Samanta Stivenson (28) se oporavlja u bolnici zajedno sa rođakom (20), nakon što je par čudom uspeo da pobegne.

Ukupno je devet osoba zbrinuto na licu mesta nakon što se požar proširio na još dva objekta.

"Bio je super tata"

Komšinica Anđela Dauson, koja je Godineta opisala kao „super tatu“, otkrila je da je njegova supruga pokušala da uleti u kuću kada je izbio požar, ali ju je suprug zaustavio i umesto nje utrčao unutra.

- Bio je heroj i učinio bi sve što je u njegovoj moći da izvuče tu decu. Jedva je čekao da se igra sa decom, čak i nakon napornog dana na poslu. Voleo je da provodi vreme sa porodicom - rekla je ona za "Kurijer Mejl".

Supruga je uznemirena jer je "izgubila celu porodicu". Trenutno se oporavlja u bolnici sa lakšim povredama.

Istražitelji nastavljaju da pročešljaju ruševine kako bi utvrdili šta je izazvalo užasnu vatru, ali u ovoj fazi policija kaže da ovaj događaj ne tretiraju kao sumnjiv.

Policija je tek noću uspela da raščišćava ruševine i pronađe ugljenisane ostatke.

- Kada su vatrogasne i hitne službe Kvinslenda danas popodne ugasile požar, prvim pregledom lica mesta pronađena su tela šest osoba, za koje se veruje da su muškarac i petoro dece. Obdukcija je potvrditi njihove identitete - saopštila je policija.

Vatra se proširila na još dve kuće

Vatra se nakon porodičnog doma proširila na još dve kuće, nakon čega su se oblaci crnog dima nadvili nad domaćinstvima.

Jedna kuća se srušila dok su vatrogasci radili na gašenju požara na drugoj.

Oko 20 vatrogasaca uspelo je da ugasi plamen na trećem domu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading