MISTERIOZNI SNIMAK PRIGOŽINA NAPRAVIO POMETNJU U SVETU! Britanske tajne službe u panici - oglasio se Dmitrij Utkin (VIDEO)

Autor:

Svet

19.07.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video je sniman u polumraku pa ne može jasno da se vidi je li to zaista Prigožin ili neko nalik njemu.

MISTERIOZNI SNIMAK PRIGOŽINA NAPRAVIO POMETNJU U SVETU! Britanske tajne službe u panici - oglasio se Dmitrij Utkin (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koja navodno prikazuje šefa Vagnera Jevgenija Prigožina kako pozdravlja svoje vojnike u Belorusiji.

Skaj njuz za sada nije potvrdio autentičnost snimka, niti je poznato kada je tačno snimljen.

- I dalje se postavljaju pitanja o tome gde se nalazi šef Vagnera Prigožin, koji je poveo kratkotrajnu pobunu protiv ruskih vojnih vlasti krajem juna. Upitan da li je Prigožin još uvek živ - rekao je šef MI6-a sir Ričard Mure.

- Koliko možemo reći, Prigožin je unaokolo - kažu.

 

 

Na snimku objavljenom na jednom od Prigožinovih zvaničnih kanala na Telegramu, čuje se kako muškarac koji zvuči kao Prigožin pozdravlja svoje ljude i poručuje im da se dobro ponašaju.

- Zbog vaše obuke će beloruska vojska biti druga najbolja na svetu - rekao je. 

Video je sniman u polumraku pa ne može jasno da se vidi je li to zaista Prigožin ili neko nalik njemu. Muškarac na snimku govori da će njegovi ljudi još neko vreme ostati u Belorusiji i dodaje da je ono što se događa na prvoj liniji fronta u Ukrajini sramota u kojoj Vagner ne bi trebalo da učestvuje.

Vojnicima se navodno obratio i sam Dmitrij Utkin, koji nosi pozivni znak "Vagner" i glavni je komandant i zapravo osnivač Grupe Vagner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading