STRAVIČAN POŽAR NA KRIMU: Posle ukrajinskog napada GORI SKLADIŠTE MUNICIJE, autoput zatvoren, Rusi evakuišu ČETIRI SELA (VIDEO)

Autor:

Svet

19.07.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog požara koji je izbio na vojnom poligonu u Kirovskom okrugu na Krimu, planirana je privremena evakuacija oko 2.000 ljudi u toj oblasti, saopštio je šef administracije Krima Sergej Aksjonov.

STRAVIČAN POŽAR NA KRIMU: Posle ukrajinskog napada GORI SKLADIŠTE MUNICIJE, autoput zatvoren, Rusi evakuišu ČETIRI SELA (VIDEO)

Foto: Printscreen Telegram

"Planirana je privremena evakuacija stanovnika iz četiri naseljena mesta. Ukupno oko 2.000 ljudi", naveo je Aksjonov na Telegramu.

 

Saopšteno je da je u vezi sa požarom formiran krizni tim kojim rukovidi Aksjonov, prenosi TASS.

 

Ranije su ruske vlasti saopštile da je autoput Tavrida koji povezuje luku Kerč u Azovskom moru i grad Sevastopolj, zatvoren zbog požara koji je izbio na poligonu u Kirovskom okrugu na Krimu.

 

"Kao rezultat požara koji je izbio na poligonu u Kirovskom okrugu, autoput Tavrida je zatvoren. Uskoro će biti objavljen alternativni putni pravac automobilskog saobraćaja", napisao je on, prenela je agencija RIA Novosti.

 

 

Rojters prenosi da ruski Telegram kanali povezani sa bezbednosnim službama i ukrajinski mediji izveštavaju da je u skladištu municije u bazi izbio požar nakon ukrajinskog vazdušnog napada, uz napomenu da samostalno nije mogao da potvrdi te informacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading