TEŠKE CICIJE! Žena milijardera napravila skandal zbog kafe od 4 dolara - bez blama sakupljaju kupone za popuste

Autor:

Svet

16.07.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voren Bafet i Astrid Menks venčali su se 2006. godine, kada je on imao 76, a ona 60 godina

TEŠKE CICIJE! Žena milijardera napravila skandal zbog kafe od 4 dolara - bez blama sakupljaju kupone za popuste

Foto: Profimedia, Pixabay.com

Supruga legendarnog investitora Vorena Bafeta žalila se na godišnjem "letnjem kampu za milijardere" kompanije Alen & Co zato što mora da plati četiri dolara za šoljicu kafe.

Astrid Bafet, čiji je muž, 92-godišnji predsednik Berkšir Hataveja, vredi više od 115 milijardi dolara, a žalila se da bi za taj iznos mogla da dobije pola litra kafe na mestima sa razumnijim cenama.

Uprkos svom bogatstvu, Voren Bafet je takođe stekao reputaciju štedljivog čoveka, s obzirom da živi u istoj kući u Omahi, koju je kupio za 31.500 dolara 1958. godine. Takođe, navodno, seče kupone za popuste, kupuje automobile oštećene gradom uz popust i kupuje doručak u Mekdonaldsu.

NY Post potvrđuje da je šolja kafe od četiri dolara najjeftinija u ovom kampu, jer šolja hladnog napitka košta 5,50 dolara, dok specijalna pića, kao što je "Vatrena staza", koja sadrži dve čašice espresa sa crnom čokoladom, kajenskim biberom, cimetom, muškatnim oraščićem i parenim mlekom, koštaju do 6 dolara.

Astrid, čije je devojačko prezime Menks, redovno prati supruga na konferencijama. Voren Bafet i Astrid Menks venčali su se 2006. godine, kada je on imao 76, a ona 60 godina. Par je počeo da se zabavlja decenijama ranije, dok je Bafet još bio oženjen svojom prvom suprugom Suzan Tompson.

Tompson, koja je umrla 2004. godine, bila je svesna veze i dala joj je blagoslov.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading