NOVI GAF AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Bajden završio obraćanje, a onda rekao nešto što niko nije mogao ni da nasluti (VIDEO)

Autor:

Svet

17.06.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na samitu Bezbednijih zajednica u Konektikatu američki predsednik ponovo "briljirao" novim gafom.

NOVI GAF AMERIČKOG PREDSEDNIKA: Bajden završio obraćanje, a onda rekao nešto što niko nije mogao ni da nasluti (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Do sada je svetska javnost navikla da sa svakim novim pojavljivanjem američkog predsednika Džozefa Bajdena bude spremna na novi "biser" u kolekciji njegovih sramoćenja, koji počinju sve više da zabavljaju publiku širom sveta.

Da nije reč o visokom američkom zvaničniku, tj. šefu svetske sile, bilo bi lakše "svariti", ali Tviter zajednica prestaje da prašta Bajdenove nebuloze, pa brže-bolje žuri da ih prenese i ismeje.

Naime, predsednik SAD Džozef Bajden održao je govor na nacionalnom samitu Bezbednijih zajednica u Konektikatu, pozivajući na pooštravanje zakona o kontroli oružja, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao.

Bajden je na kraju svog izlaganja zbunio je auditorium rekavši "Bože čuvaj kraljicu".

Video snimci predsednikove neobične poruke na kraju obaćanja u Kontektikatu ubrzo su počeli da se šire internetom, a korisnici društvenih mreža pitali su se šta je američki predsednik mislio kada je to rekao, prenosi Bi-Bi-Si.

Prva zamenica sekretara za štampu Bele kuće, Olivija Dalton, u razgovoru sa novinarima kasnije je rekla da je predsednik Amerike uputio ovaj komentar "nekome u publici".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:



 

Komentari (0)

Loading