UKRAJINCI DRŽE BAJDENA U ŠACI! Senator Gresli otkrio dokle seže korupcija: FBI ZATAŠKAO RAZGOVORE DŽOA I HANTERA SA DIREKTOROM BURIZME?! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.06.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera koja je pokrenuta od kako su u javnosti objavljena dokmenta koja su se nalazila u izgubljenom laptopu Hantera Bajdena digla je veliku prašinu u SAD, koja se ne stišava, a sada se i Fox News bavi povezanošću Ukrajine i starijeg i mlađeg Bajdena.

UKRAJINCI DRŽE BAJDENA U ŠACI! Senator Gresli otkrio dokle seže korupcija: FBI ZATAŠKAO RAZGOVORE DŽOA I HANTERA SA DIREKTOROM BURIZME?! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Na Foks Njuzu emitovan je prilog o konekciji između Ukrajine i Džozefa Bajdena, kao i njegovog sina Hantera Bajdena, u kojem se iznose šokantni podaci o tome da Ukrajina godinama ucenjuje Bajdena starijeg, zbog povezanosti njegovog sina sa komapnijom Burizma.

Ukrajinska naftna kompanija u čijem se bordu nalazio i Hanter Bajden, navodno audio snimcima predsednika SAD i izvršnog direktora Burizme, drži Džo Bjadena u šaci.

- Verujemo da je Džo Bajden ucenjen godinama, i zbog toga se ponaša ovako kako se ponaša. Ukrajina ima snimke Džo Bajdena i Hantera Bajdena. Izvor unutar FBI veruje da direktor Burizma kompanije (ukrajinska naftna i gasna kompanija) koji je navodno podmitio Bajdena da otpusti tužioca ima audio snimak Džo Bajdena, kao osiguranje ukoliko direktor Burizma Holdinga bude sateran u ćošak - navodi se u prilogu emitovanom na Foks Njuzu i dodaje:

- U razgovoru sa direktorom ukrajinske naftne i gasne kompanije, Džo i Hanter Bajden uhvaćeni su 17 puta, što je otkrio senator Čak Gresli.

Senator Gresli je taj koji navodi kako je Burizma unajmila Hantera Bajdena.

- Ako mislite da ne može gore od ovoga i korumpiranije...FBI, kada je objavio dokumenta koja se tiču Hantera Bajdena, izostavio je deo o audio snimcima - navodi se na Fok njuzu.

Ceo prilog možete pogledati u videu ispod:

O ovome je govorio i bivši predsednik SAD Donald Tramp.

On je sugerisao da bi pobedio na izborima da su medijske kompanije i vladini agenti postupili drugačije u vezi sa laptopom Hantera Bajdena, koji sadrži mnoštvo ličnih podataka o predsednikovom sinu, kao i mejlove o nizu poslovnih odnosa.

Nedavno je FBI i Ministarstvo pravde u dosluhu sa Tviterom i Fejsbukom, kako ne bi rekli ništa loše o laptopu Hunter Biden iz pakla, koji razotkriva porodicu Bajden kao kriminalce, a u kojima bi prema anketarima napravili 17 poena razlike u izbornom rezultatu - istakao je on i dodao:

To bi bilo u našu korist. Ne moju, već našu, jer naša zemlja sralja u propast. 

Podsetimo, Tramp se izjasnio kao nevin u slučaju falsifikovanja dokumenata tokom predsedničke kampanje u kojoj je optužen da je glumici u filmovima za odrasle Stormi Danijels i još jednoj ženi platio 130.000 dolara da ćuti o njihovoj aferi.

OSVETA ZA AFERU?

U ferburaru prošle godine "šuškalo se" da je američki predsednik Džo Bajden odbio molbu ukrajinskog predsednika Voladimira Zelenskog za značajnim finansijskim paketom kojim bi SAD Kijevu pokrile gubitke vezane za privredu i na nacionalnu valutu koje donose stalne priče o ratu, zbog osvete za aferu njegovog sina Hantera u toj zemlji, koja starijeg Bajdena 2020. umalo nije koštala pobede na predsedničkim izborima.

Podsetimo, Bajdenov problematični sin bio je na meti kritika bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i republikanaca koji su ga optuživali za sukob interesa pošto je bio član uprave ukrajinske energetske kompanije "Burizma" u vreme dok je njegov otac bio potpredsednik SAD.

Njujork post je pisao da je Hanter upoznao oca sa zvaničnikom "Burizme" godinu dana pre nego što je stariji Bajden izvršio pritisak na ukrajinske vlasti da smene tužioca koji je istraživao poslovanje te firme.

Ovo otkriće, potkrepljeno nalazima sa hard diska Hanterovog laptop računara, pojavilo se u finišu predizborne trke u SAD i umalo nije uništilo Bajdenove šanse za pobedu. Demokratski kandidat za Belu kuću je tvrdio da nikada nije s Hanterom razgovarao o sinovljevim poslovima u Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading