RASKOMADANA TELA LEŽE PO PUTU, A GRAĐANI NAJOPUŠTENIJE PROLAZE PORED NJIH! Jeziv snimak iz Ukrajine: Dron razneo oklopno vozilo

Autor:

Svet

09.06.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Za sada nije poznato gde je tačno zabeležena jeziva scena, međutim, osoba koja snima nekoliko puta pominje Dnjepropetrovsk.

RASKOMADANA TELA LEŽE PO PUTU, A GRAĐANI NAJOPUŠTENIJE PROLAZE PORED NJIH! Jeziv snimak iz Ukrajine: Dron razneo oklopno vozilo

Foto: Twitter/Printscreen

Užasavajući snimak iz Ukrajine na kome se vide razoreno oklopno vozilo u plamenu i tela vojnika kruži društvenim mrežama.

Tela, koja raskomadana i spaljena leže svuda naokolo, nije moguće sa sigurnošću identifikovati i za sada nema potvrde da li se na snimku nalaze pripadnici ruskih ili ukrajinskih snaga. Jedan vojnik je prepolovljen, a drugima fale delovi tela.

- Ginu nizašta - priča osoba koja snima, prenosi Kurir.

 

 

Oklopno vozilo je najverovatnije pogođeno iz drona s obzirom na oštećenja koja se vide.

Za sada nije poznato gde je tačno zabeležena jeziva scena, međutim, osoba koja snima nekoliko puta pominje Dnjepropetrovsk.

Na snimku se vidi i da građani automobilima sve vreme prolaze ulicom na kojoj se nalaze delovi tela nastradalih vojnika.

Ruski predsednik Vladimir Putin, podsetimo, rekao je danas da je ukrajinska ofanziva počela na svim frontovima.

Putin je naglasio da Oružane snage Ukrajine nisu postigle svoje ciljeve ni u jednom sektoru zbog hrabrosti ruskih vojnika i pravilnog organizovanja trupa.

- Može se reći da su svi dosadašnji pokušaji kontraofanzive propali, ali ofanzivni potencijal trupa kijevskog režima i dalje postoji - rekao je Putin.

Prethodnih dana, prema njegovim rečima, Oružane snage Ukrajine su doživele gubitke koji značajno premašuju "klasičnu cifru" od tri prema jedan.

Кijev je prema podacima ruskog ministarstva odbrane tokom proteklog dana izgubio 945 vojnika, ali i 33 tenka, 28 borbenih vozila pešadije, 38 borbenih oklopnih vozila, tri samohodne artiljerijske jedinice "Кrab"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading