OTKRIVEN UZROK SMRTI SERIJSKOG UBICE: Izgledao je kao duh - Kačinski je skoro 20 godina slao bombe na ove adrese

Autor:

Svet

13.06.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvori navode da je Kačinski pretrpeo ozbiljne povrede vrata, da mu je vrat bio crven od uveta do uveta i da je imao deformisan dušnik.

OTKRIVEN UZROK SMRTI SERIJSKOG UBICE: Izgledao je kao duh - Kačinski je skoro 20 godina slao bombe na ove adrese

Foto: commons.wikimedia.org/Federal Bureau of Investigation

Ted Kačinski (81), serijski ubica i osuđeni terorista poznat kao Unabomber, pronađen je u subotu, 10. juna, mrtav u zatvorskoj ćeliji u Severnoj Karolini. Prema poslednjim informacijama, izvršio je samoubistvo tako što se obesio. 

Prema audio snimku, koji je nastao pozivom na broj 911, neko iz zatvora je pozvao hitnu službu u subotu ujutru i izjavio da "neka osoba visi... sada se tamo nalaze kolica", misleći na kolica koja služe za prevozu lekova i opreme koja se koristi u slučajevima reanimacije, piše tmz.

Izvori za pomenuti portal navode da je Kačinski pretrpeo ozbiljne povrede vrata, da mu je vrat bio crven od uveta do uveta i da je imao deformisan dušnik. Jedan izvor izjavio je da je Kačinski pre smri izgledao kao duh za razliku od trenutka kad ga je uhapsio FBI u Montani 3. aprila 1996. godine. 

Unabomber je služio doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubistva tri i ranjavanja 23 osobe uz pomoć bombi koje je sam pravio. Slao ih je od 1978. do 1995. godine. Poslao je 16 bombi gde su mete bili univerziteti i avio-kompanije. Preminuo je u saveznom zatvorskom centru Batner u Severnoj Karolini.

Izvori iz istrage navode da je u pitanju samoubistvo, ali zvaničan uzrok još nije objavljen jer se čekaju rezultati obdukcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading