TROJICU MLADIĆA DOKOSURILI MECI KALAŠNJIKOVA ISPRED NOĆNOG KLUBA! Pucnjava u Marseju izazvala paniku među masom, za napadačima se TRAGA

Autor:

Svet

21.05.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pucnjave, napadač ili napadači su pobegli u svom automobilu, koji je kasnije pronađen spaljen u Obanju.

TROJICU MLADIĆA DOKOSURILI MECI KALAŠNJIKOVA ISPRED NOĆNOG KLUBA! Pucnjava u Marseju izazvala paniku među masom, za napadačima se TRAGA

Foto: Tanjug/AP

Trojica mladića poginula su u pucnjavi, u 11. arondismanu u Marseju, u noći sa subote na nedelju, saznaje televizija BFM Marsej Provans.

Na njihovo vozilo pucano je iz kalašnjikova oko 5.00 sati ujutro, 500 metara od noćnog kluba "Majami".

Oko 05:10 ujutru automobil sa pet muškaraca stao je na "Bulevaru d la Pom", koji se nalazi u jugoistočnom delu Marseja. Dvojica muškaraca su izašla iz vozila i tada su jedna ili više osoba pucale na automobil.

Oni su se potom vratili u vozilo i otkrili da su njihovi prijatelji povređeni, odmah su ih prevezli u bolnicu, ali su oni, u međuvremenu, preminuli. Posle pucnjave, napadač ili napadači su pobegli u svom automobilu, koji je kasnije pronađen spaljen u Obanju.

Prema saznanjima televizije BFM Marsej Provans, žrtve su iz grada Feliks Pjata. Na lice mesta otišao je i šef policije Buš du Rona, Frederik Kamileri.

Policija je rekla da je u Marseju sve više žrtava u okršajima bandi povezanih sa drogom, preneo je "Frans 24".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading