SIN (26) NASMRT NOŽEM IZBO MAJKU SNJEŽANU! Krvnik je izmasakrirao, pa pozvao Hitnu pomoć!

Autor:

Svet

19.05.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je zatekla Snježanu sa ubodnim ranama

SIN (26) NASMRT NOŽEM IZBO MAJKU SNJEŽANU! Krvnik je izmasakrirao, pa pozvao Hitnu pomoć!

Foto: Shutterstock

Nemački mediji su pre nekoliko dana pisali o ubistvu koje se dogodilo u Ofenbahu na Majni. Naime, 26-godišnjak je nožem ubio svoju 54-godišnju majku.

Ubistvo se dogodilo u ponedeljak, 8. maja, u stanu stambene zgrade u kom su oboje živeli, prenosi Index.hr.

Fenix-magazin prenosi kako je reč o hrvatskoj državljanki Snježani S. koja je rođena 1969. godine, a koja je s 26-godišnjim sinom stanovala u toj zgradi. Mladić je navodno imao psihičke probleme. Prema policijskom saopštenju, 26-godišnjak je sam nazvao Hitnu pomoć.

- Rekao je da je nožem izbo 54-godišnju majku. Policija je stigla u stan, a 26-godišnjak nije pružao otpor prilikom hapšenja - rekao je portparol policije.

Hitna pomoć je zatekla Snježanu sa ubodnim ranama.

Policija je pre toga saopštila kako je u ponedeljak, 8. maja, oko 21:30 pozvana Hitna pomoć u stambenu zgradu u četvrti Lojterborn u Ofenbahu na Majni. Ženu su zatekli s ubodnim ranama, a pomoć je stigla prekasno.

Susedi koji su veče pre čuli buku u stanu majke i sina navode kako su videli 26-godišnjaka u krvavoj odeći. Sin je već od ranije bio poznat policiji. Porodica je živela 13 godina u toj zgradi.

Zgrada u kojoj su živeli majka i sin je, pišu nemački mediji, dosta neugledna. Kod ulaza u zgradu nalazi se gomila smeća. U hodniku se nalaze kolica za kupovinu, stari nameštaj i oronula fasada, a u zgradi je 66 stanova.

Dve susede su kazale kako se porodica doselila u zgradu pre 13 godina i kako su bili neupadljivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading