PRIMORANI SMO DA SPAVAMO SA SEKIRAMA! DEČAK I NJEGOVI KRADU SVE PRED SOBOM: Komšije o porodici maloletnika napadača iz Nove Crnje - haraju selom

Autor:

Hronika

14.05.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija napadača otkrio je nepoznate detalje o porodici dečaka iz Nove Crnje.

PRIMORANI SMO DA SPAVAMO SA SEKIRAMA! DEČAK I NJEGOVI KRADU SVE PRED SOBOM: Komšije o porodici maloletnika napadača iz Nove Crnje - haraju selom

Foto: Tanjug, Facebook

Dečak napao majku i sina u Novoj Crnji

U selu Radojevo u opštini Nova Crnja odigrao se krvavi pir kada je trinaestogodišnji  dečak sekirom i nožem napao pedesetsedmogodišnju ženu S.V. i njenog maloletnog, sedamnaeatogodišnjeg sina M.V.

Komšija koji živi par metara od kuće napadača ispričao je za Republiku.rs, da sa tom porodicom odavno ima problem, ali kako tvrdi i sa ostalim romima, budući da žive u neposrednoj blizini.

- Otac A.L. je pre dve godine bio u zatvoru, skoro je izašao na slobodu. Ta porodica krade sve pred sobom! Sve na šta naiđu. Niko od nas starosedelaca ne oseća se bezbedno. Meni su ukrali alat vredan 3.000 evra, a tu su bile bušilice, brusilice, motorna trstera, svašta... - započinje priču za naš portal komšija napadača. 

Kako tvrdi, ne samo da kradu stvari koje nešto vrede, već i one koje su manje vredne. Dve devojke upale su u njegovu kuću i iz nje izneli švargle, slaninu, šunku i mnoge druge prehrambene proizovde. 

- Pre nekoliko meseci ukrali su mi hranu. Primoran sam da sa sekirom ispod jastuka spavam. Možete zamisliti kako je nama u selu. Osećamo se nebezbebedno. Kada prijavimo policiji, naprave zapisnik, ali ih ne procesuiraju - priča komšija napadača i dodaje:

- Njhova porodica je dosta čudna. Nasilna, navikli su da kradu, i da ništa sami ne stiču. Ima ih petoro, pošto niko ne radi odabrali su lakši put, da uzmu nešto od onog čoveka koji ceo život stvara - priča očajni komšija.

Za reči komšija koje je napao dečak ima samo reči hvale, kako kaže to je časna i poštena porodica. 

- Otac napadnutog dečaka radi u Beogradu na brodogradilištu. Stalno se trudi da pomogne svojoj deci. Njegova majka je domaćica, vredna i poštena žena. Dečak kojeg je napao ovaj Rom je takođe dečak koji želi da bude obrazovan i ide u Turističku školu u Zrenjaninu - zaključuje priču za naš portal komšija napadača i napadnutih. 

Podsetimo, kao što smo i pisali, majka (57) koja je sekirom zadobila povrede po glavi i hitno je prebačena u Klinički centar Vojvodine, dok je sin (17) zadobio više uboda nožem u predelu grudi i sekirom u predelu glave i lekari mu se bore za život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milica

14.05.2023 17:45

Starosedeoci tog mesta su ugrozeni , NVO, koje se bave romskom populacija, koju su naseli kao socijalne slucajeve iz svih krajeva, samo su organizacije na papiru i za to placeni. Sta rade drzavne i opstinske organizacije za bezbednost. To trazite neka daju odgovore.