VIŠE NIJE MOGAO DA STOJI OD BOLOVA: Kamera snimila napad pčela u programu uživo (VIDEO)

Autor:

Svet

16.05.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci su u programu uživo gledali muškarca koji ide ulicom i pokušava da se odbrani od napada pčela.

VIŠE NIJE MOGAO DA STOJI OD BOLOVA: Kamera snimila napad pčela u programu uživo (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com/FOX 11 Los Angeles

Roj pčela napravio je pustoš u jednom naselju u Los Anđelesu pri čemu su najmanje dve osobe povređene.

Los Anđeles tajms navodi da se hiljade pčela rojilo u blizini jednog rezervoara i da su lokalni stanovnici upozoreni da ostanu unutra i da drže vrata i prozore zatvorenima.

Kamera sa helikoptera medijske kuće Foks 11 uhvatila je šokantan trenutak kad jedan uniformisani pripadnik obezbeđenja tetura nakon napada od pčela, a zatim pada i udara glavom u asfalt.

Gledaoci su u programu uživo gledali muškarca koji ide ulicom i pokušava da se odbrani od napada pčela. Sve vreme ga prate vatrogasna kola.

- Došli su da odgovore na poziv da su nekoga napale pčele. Sve vreme lete oko njega. Siroti čovek. Možemo zamisliti koliko ga boli - objašnjava voditeljka.

Muškarac sa snimka je u jednom momentu pao i udario glavom.

- Pokušava da ustane! Vidi se krv na betonu. Drugi službenik ne pokušava da izađe iz automobila jer su pčele još svuda naokolo. Zaista saosećamo sa čovekom. Ne možemo da zamislimo kroz šta prolazi - priča voditeljka koja celu scenu posmatra iz studija.

Muškarac je na kraju seo na beton dok je jedan vatrogasac prišao sa nekim platnom kako bi rasterao pčele.

Lokalni mediji prenose da je muškarac sa snimka jedan od dvoje ljudi koji su prevezeni u bolnicu zbog povreda povezanih sa pčelama. Navode da je na kraju doveden profesionalni pčelar da se izbori sa situacijom. Nije jasno šta je pokrenulo pčele.

- Ovo je tako aktivna košnica! Tako su agresivne. Postoji toliko mnogo pčela i izgledaju kao da imaju prilično dobro organizovanu košnicu - rekao je pčelar Bruks Putman i dodao da pčele u većini slučajeva ostave ljude na miru ih ne diraju, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading