OTEO MU TELEFON I IZBACIO GA IZ AVIONA! Tramp se razbesneo zbog pitanja novinara o glumici Stormi Danijels: Neću da odgovaram na tvoja pitanja, to je lažna vest, VODITE GA!

Autor:

Svet

03.05.2023

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strani mediji bruje o novom skandalu bivšeg predsednika Amerike.

OTEO MU TELEFON I IZBACIO GA IZ AVIONA! Tramp se razbesneo zbog pitanja novinara o glumici Stormi Danijels: Neću da odgovaram na tvoja pitanja, to je lažna vest, VODITE GA!

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik Donald Tramp navodno je napravio skandal kada je novinaru NBC-a oteo telefon i zahtevao da snimak intervjua koji je nastao u njegovom privatnom avionu bude uklonjen.

Novinar ga je, navode strani mediji, pitao o istrazi koju vodi Alvin Breg na Menhetnu, nakon čega je Tramp burno odreagovao.

Sve se dogodilo 25. marta nakon Trampovog predizbornog mitinga u Vakou u Teksasu. Vodeći republikanski kandidat za 2024. razgovarao je sa grupom novinara u svom avionu kada je reporter NBC njuza Von Hiljard sugerisao da je izgledao „frustriran“ Bregovom istragom. Pitanje je izgleda pogodilo Trampa, koji je rekao novinaru da ne postavlja „više pitanja“.

- Nisam ničim frustriran. Šta sam ja, frustriran? Upravo sam držao govor dva sata. Nisam frustriran time. To je lažna istraga. Nismo uradili ništa loše. Rekao sam vam to. … Upravo suprotno. Ovo je lažna vest, a NBC je jedan od najgorih u tome. Ne postavljajte mi više pitanja - odgovorio je Tramp, a čuje se na snimku do koga je došao Vašington post.

- Čuo sam da si fin momak sa En-Bi-Sija, ali nisi - dodao je Tramp kasnije.

Prošlo je skoro pola sata kada je Hiljard navodno pokušao da Trampu postavi još jedno pitanje o Bregovoj istrazi.

- Ne želim da razgovaram sa tobom. Ti nisi fin momak - rekao je Tramp.

Dok je Hiljard nastavio da postavlja svoje pitanje, frustrirani Tramp je navodno zgrabio dva telefona novinara sa stola ispred njega i bacio ih u stranu, rekao je za Vaniti fer izvor upoznat sa tim.

Na dobijenom audio snimku se može čuti kako Tramp svojim pomoćnicima govori „Vadite ga odavde“.

"Idemo, vodimo ga odavde. Odavde. Odatle", rekao je.

Novinari su potom ispraćeni, preneo je Vašington post. Nejasno je da li je Hiljard uklonjen iz Trampovog aviona, ali portparol Trampove kampanje Stiven Čung rekao je da se u njegovom avionu nikada nisu dogodili "nikakvi negativni incidenti" sa novinarima.

Rasprava  se dogodila nekoliko dana pre nego što je bivši predsednik optužen i kasnije optužen u Njujorku zbog navodnog falsifikovanja poslovnih zapisa u vezi sa isplatama novca glumici filmova za odrasle Stormi Danijels 2016.

Tramp, vodeći republikanski kandidat na predsedničkim izborima 2024, nazvao je istragu „političkim progonom i mešanjem u izbore na najvišem nivou u istoriji“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading