UŽASAVAJUĆI SNIMAK IZ PAVLOGRADA: Eksplozija pa udarni talas, a onda serija detonacija! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.05.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi širenje udarnog talasa.

UŽASAVAJUĆI SNIMAK IZ PAVLOGRADA: Eksplozija pa udarni talas, a onda serija detonacija! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Ruski raketni napad na Pavlograd i dalje odjekuje, kao jedan od najjačih raketnih udara na Ukrajinu u poslednja dva meseca.

Snimak koji je isplivao govori o jačni detonacije, kao što se vidi i udarni talas.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se u celosti snimak trenutka kada je posle pogotka eksplodirala fabrika za proizvodnju raketnog goriva, kao i skladište PVO raketa. Na snimku se vidi širenje udarnog talasa, prenosi Kurir.

 

 

Kako su opisali svedoci u nedelju uveče eksplozija se čula na daljini od 40 kilometara od mesta pogotka rakete, a u radijusu od 16 km udarni talas je oštetio neke stambene kuće, a na nekim zgradama popucala su stakla.

 

 

Na objavljenom snimku jasno se vidi kretanje udarnog talasa, a onda i serija detonacija.

Za sada nema detaljnih informacija o tome kolika je razmera štete, a ruska strateška avijacija je i u ponedeljak rano ujutro krenula u novi napad na ciljeve u Ukrajini.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Džonko

01.05.2023 17:28

Ovako je bilo kod nas širom zemlje...!!! Ceo NATO je sve to nazivao KOLATERALNA ŠTETA računajući i SVE CIVILNE ŽRTVE, čak su RTS proglasili LEGITIMNIM VOJNIM CILJEM... Zamislite da Rusija gađa TV zgradu u Kijevu...!!!??? To bi za njh bio ZLOČIN NEVIĐENIH RAZMERA...!!! KAKVI LICEMRNI OLOŠ...!!!

simeon

01.05.2023 20:06

@Džonko - Rafinerija u Pančevu,grafitna vlakna na žice dalekovoda,voz,ljudi u gradovima,TV u Beogradu,Novom Sadu i sav radioaktivni materijal na zemlju Srbiju,krik do neba da se čuje.

Aca

02.05.2023 02:11

Nato nije gađao stambene zgrade. Nemoj da dramiš.