DOLIJALA TROVAČICA: Cijanidom odvela u smrt bivšeg dečka i prijatelje

Autor:

Svet

27.04.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajlandska policija saopštila je da je uhapsila jednu ženu za koju se sumnja da je cijanidom otrovala 12 svojih prijatelja i poznanika.

DOLIJALA TROVAČICA: Cijanidom odvela u smrt bivšeg dečka i prijatelje

Foto: pixabay.com

Sararat Rangsivutaporn uhapšena je u utorak u Bangkoku nakon nedavne istrage o smrti jedne njene prijateljice, preneo je BBC.

Porodica žrtve je posumnjala u okolnosti smrti pošto je žena umrla na putovanju sa Sararat ranije ovog meseca.

Posle istrage, policija je ove nedelje saopštila da veruje da je Sararat ubila još 11 osoba, uključujuci i bivšeg dečka.

Policija tvrdi da je ubijala iz finansijskih razloga. Sararat je odbacila sve optužbe. Tajlandske vlasti su odbile njenu kauciju.

Pre dve nedelje, ona je putovala sa svojom prijateljicom u provinciju Račaburi, zapadno od Bangkoka, gde su učestvovali u jednom budističkom ritualu na reci, saopštila je policija.

Ubrzo nakon toga, njena prijateljica Siripon Kanvong se srušila i umrla na obali reke.

U njenom telu tokom obdukcije pronađeni su tragovi cijanida, saopštila je policija. Nestali su i njen telefon, novac i torbe kada je pronađena.

Foto: Shutterstock

 

Vlasti su saopštile da su i druge navodne žrtve umrle na sličan način, ali nisu otkrile druge informacije. Ubistva su počela 2020. godine, kako su rekli.

Takođe nisu identifikovali sve žrtve, ali su naveli Sararatinog bivšeg partnera, kao i dve policajke.

Tajlandska policija je takođe ispitala Saratinog partnera višeg policajca u provinciji Račaburi, gde je njena prijateljica umrla. Par se nedavno razišao, prenose tajlandski mediji.

Policija je saopštila da je Sararat poznavala sve žrtve i da je možda bila motivisana finansijskim razlozima.

Jedna prijateljica, za koju policija veruje da je bila meta, pozajmila joj je 250.000 bahta (5.900 funti / 7.300 dolara), rekla je policija. Žena je povratila i onesvestila se nakon ručka sa Sararat, ali je preživela.

Rođaci žrtava su takođe prijavili nestanak nakita i novca, saopštila je policija.

Policajci su ukazali da bi prikupljanje dokaza moglo biti izazov pošto su neka tela takođe kremirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading