KAD SAM STIGAO, DEČAK JE VEĆ BIO IZVUČEN IZ VODE: Dete se udavilo u POTOKU, jeziva tragedija zavila porodicu u crno! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.04.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da će biti pripremljen izveštaj za mrtvozornika.

KAD SAM STIGAO, DEČAK JE VEĆ BIO IZVUČEN IZ VODE: Dete se udavilo u POTOKU, jeziva tragedija zavila porodicu u crno! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Lov na uskršnja jaja pretvorio se u tragediju kada je jednogodišnji dečak upao u potok i kasnije preminuo. Mališan je izvučen bez svesti iz reke Litl Para u Paralouiju na severu Adelejda u Australiji u nedelju ujutru oko 9 sati.

Uprkos svim naporima hitne pomoći, koja je dečaku izvršila reanimaciju, on je preminuo u bolnici za žene i decu u ponedeljak popodne, prenosi Blic.

Na snimcima nadzornih kamera snimljenim u nedelju ujutro vidi se dečak i za šta se veruje da je njegov stariji brat kako lutaju ulicom prema potoku, koji je bio udaljen 300 metara, očigledno tražeći uskršnja jaja.

Ubrzo nakon toga, dečakovi roditelji su započeli mahnitu potragu za svojom decom i bili su u tolikoj panici da su svoj crni automobil prevrnuli u jarak. Komšinica Trista Kolef rekla je za 7Njuz da su bili svedoci razorne scene nakon što je dečak pronađen.

- Izašla sam i videla hitnu pomoć koja radi reanimaciju deteta. Kada sam videla mamu kako plače, morala sam da uđem unutra. Bilo je to traumatično za mene, zaista sam bila potresena - rekla je gospođa Kolef.

Drugi komšija Rajan Nuske rekao je za Adelaide Advertiser da je video "tatu kako hoda ulicom i izgleda kao da je u panici".

- Kada sam stigao tamo, dečak je upravo izvučen iz vode - rekao je.

Za tri dana palo 11 milimetara kiše

Potok, koji je inače suv, teko je samo zato što je u poslednja tri dana zaredom palo 11 milimetara kiše.

Gradonačelnica Solsberija Džilijan Oldridž odupirala se pozivima da se ogradi potok i rekla da ljudi uvek moraju da budu oprezni kada su deca blizu vode.

Jedna crvena ruža ostavljena je kao spomen na mestu gde je porodični automobil naleteo na nasip.

Policija je saopštila da će biti pripremljen izveštaj za mrtvozornika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading