PIJANA AUTOM POKOSILA BIVŠEG DEČKA: Medicinska sestra provela veče opijajući se, a onda je rešila da mu se osveti? (VIDEO)

Autor:

Svet

16.02.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac se na snimku okreće na haubi automobila pre nego što se srušio na tlo.

PIJANA AUTOM POKOSILA BIVŠEG DEČKA: Medicinska sestra provela veče opijajući se, a onda je rešila da mu se osveti? (VIDEO)

Foto: Printscreen/The Sun

Rebeka Tomas (37) bila je besna na bivšeg dečka Davida Robinsona (45) nakon što je veče provela u opijanju. Sud je otkrio da ga je "pokupila" i udarila svojim automobilom na parkingu ragbi kluba neposredno pre mraka.

Snimak CCTV-a pokazala je žrtvu kako pokušava da ode sa parking , dok u jednom trenutku Rebeka naleće svojim automobilom u Robinsona koji je okrenut leđima. Muškarac se na snimci okreće na haubi automobila pre nego što se srušio na tlo u Svanseju, Južnom Velsu.

Tužitelj Brajan Simpson je rekao: “Ležao je tamo oko četiri i po minuta pre nego što mu prolaznici došli u pomoć. Zatim je otišao u kuću svoje nove devojke, a kasnije u bolnicu.”

Sud u Svanseju čuo je da je par prekinuo četiri meseca pre nego što su se posvađali u septembru prošle godine, prenosi Espreso.

Simpson je rekao:

- Gospodin Robinson se seća da je bio na vozačevom mestu automobila optužene, gde ga je zgrabila, udarila i skinula mu lanac s vrata.

Sud je čuo kako je Robinson rekao da on nikada nije vidio optuženu tako pijanu kao što je bila tog dana, ali i da su oboje bili pijani u vreme incidenta pa se nisu mogli setiti svega.

 

 

Osvetničke povrede

Robinson je zadobio modrice na vratu, ruci i oku, ali je otpušten iz bolnice bez ozbiljnih povrede. Braniteljka Robin Rouch rekla je da Tomas nije ranije osuđivana niti upozoravana. Tomas po zanimanju medicinska sestra i "vrlo cenjena " osoba.

Šokantan snimak možete pogledati OVDE.

Sudija Gerajnt Volters rekao je:

- Oboje ste bili pod uticajem alkohola. Ovog incidenta ne bi bilo da nije bilo toga. Došlo je do svađe između vas. Kad je on otišao, Vi ste se odvezli i udarili autom u njega.

Tomas je priznala da je počinila prekršaj, napad sa stvarnim telesnim povredama i da je vozila pod uticajem alkohola.

Osuđena je na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine i 30 sati rehabilitacijske aktivnosti.

Izrečena joj je zabrana upravljanja vozilom na 12 meseci i mora ponovo da položi vozački ispit.

Tomas takođe mora odraditi jednogodišnje lečenje koje se odnosi na njeno mentalno zdravlje, piše The Sun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading