MAŠALA: Ruskinja rodila bebu džina i TO NIJE SVE!

Autor: Republika

Svet

30.01.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna mama (42) iz Rusije, koja već ima četvoro dece, na svet je donela devojčicu čije će se rođenje još dugo pamtiti. Beba je naime bila teška 5,9 kilograma, a novopečena mama se porodila sama, kod kuće, bez ikakve anastezije, piše mirror.co.uk. Kako navode drugi izvori, porodilja ima 52 godine, a beba je rođena sa 7 kilograma.

Porodilja je iz mesta Dagestanskije Ognji u Rusiji navodno je i sama bila iznenađena "veličinom" bebe. Porodica je odbila da medijima da bilo kakve druge detalje o porodilji i bebi.

Ipak, iz lekarskih izvora mediji su saznali da se i mama i beba osećaju dobro. A portparol bolnice gde su primljene na pregled, rekao je da je reč o patologiji i da beba ima previše kilograma. On je dodao da ona ima problema sa sluhom. Do drugih zdravstvenih problema može da dođe u budućnosti.

Prosečna težina evropskih beba je nešto malo više od 3 kg, piše informer.

Prema Ginisovoj knjizi rekorda, najteža beba ikada rođena je Italijan koji je imao skoro 10 kilograma. Rođen je u gradu Aversa, septembra 1955. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading