HOROR! GURNULA DETE POD VOZ I PONAŠALA SE KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO: Slučajni prolaznik munjevito odreagovao (VIDEO)

Autor:

Svet

04.01.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena zadržana u pritvoru nakon što je objavljen snimak.

HOROR! GURNULA DETE POD VOZ I PONAŠALA SE KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO: Slučajni prolaznik munjevito odreagovao (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Voz

Snimak od kog se ledi krv u žilama, zabeležen je u Oregonu, a na njemu se vidi kako žena, koja je sedela na stanici ustaje sa svom mesta munjevitom brzinom i trogodišnje dete, koje je bilo sa majkom i čekalo voz, gura na šine.

Dete je palo preko njih, sa visine od metar, ali zahvaljujući brzoj reakciji prolaznika, koji ga je izvukao, nije nastradalo, budući da je nailazio voz.

Žena koja kao da je "iz čista mira" pokušala da ubije dete je Brijana Lejs Vorkman (32) i izvedena je pred sud zbog ovog zverskog čina, a zadržana je u pritvoru bez mogućnosti plaćanja kaucije nakon što je objavljen snimak kako gura trogodišnje dete na prugu, saopštila je kancelarija šerifa okruga Multnoma.

Nadzorni snimak incidenta objavilo je tužilaštvo, a na njemu se vidi da optužena ustaje sa klupe na kojoj je sedela i sa leđa gura dete koje je stajalo ispred nje pravo na šine stanice Gejtvej tranzit senter maks.

Vorkman je optužena za pokušaj napada, neprimereno ponašanje i bezobzirno ugrožavanje druge osobe, ceo događaj navodno se odvio bez ikakve prethodne provokacije, a slučajni prolaznik je srećom spasio dete i maknuo ga sa šina pre nego što je naišao voz.

Trogodišnja devojčica je zadobila lakše povrede - masnicu na čelu od udarca licem u šine i jaku glavobolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading