SNIMAK MASOVNE TUČE U PARLAMENTU: Dvojica poslanika osuđena zbog napada na trudnu koleginicu, jedan od njih je ŠUTNUO U STOMAK (VIDEO)

Autor:

Svet

03.01.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica nasilnika moraće u zatvor, a pored toga ih čeka velika novčana kazna.

SNIMAK MASOVNE TUČE U PARLAMENTU: Dvojica poslanika osuđena zbog napada na trudnu koleginicu, jedan od njih je ŠUTNUO U STOMAK (VIDEO)

Foto: printscreen.com/twitter.com/ababacarDoucou4

Dvojica poslanika parlamenta u Senegalu osuđena su na šest meseci zatvora jer su udarali trudnu koleginicu u stomak, kada se debata o budžetu pretvorila u tuču, prenosi BBC.

Ejmi Ndijaje napali su opozicioni poslanici nakon što je kritikovala važnu versku ličnost. Mamadu Nijang i Masata Samb, pored šestomesečnih kazni, moraju da plate poslanici 5 miliona zapadnoafričkih franaka (skoro 900.000 dinara) na ime odštete.

Na snimku incidenta, koji je postao viralan, vidi se kako Samb šamara Ndijaje nakon što joj je prišao tokom debate o budžetu 1. decembra prošle godine. Ona baca stolicu kao odgovor na napad, ali je drugi muškarac za to vreme šutira u stomak. Dolazi do masovne tuče, a nekoliko poslanika pokušalo je da stavi situaciju pod kontrolu.

 

 

BBC je izvestio da se Ndijaje, inače članica vladajuće koalicije Beno Bok Jakar, onesvestila u parlamentu nakon napada. Postojala je bojazan da će izgubiti bebu. Iako je od tada napustila bolnicu, ostaje u “izuzetno teškoj situaciji”, prenela je novinska agencija AFP reči njenog advokata Babukara Sisea, prenosi Objektiv.

 

 

Advokati Nijanga i Samba pokušali predstavili su argument da njih dvojica nisu fizički napala koleginicu, uprkos video dokazima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading