MAJKA PONUDILA JETRU DIREKTORU KOMPANIJE U ZAMENU DA JOJ SIN DOBIJE POSAO: Sve bilo ugovoreno, a onda je priča dobila ŠOKANTAN OBRT!

Autor:

Svet

25.12.2022

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako operacija nije obavljena zbog kovida, anonimnoj ženi se sad sudi pod optužbom da je prekršila Zakon o trgovini organima.

MAJKA PONUDILA JETRU DIREKTORU KOMPANIJE U ZAMENU DA JOJ SIN DOBIJE POSAO: Sve bilo ugovoreno, a onda je priča dobila ŠOKANTAN OBRT!

Foto: pixabay.com

Neverovatna priča o majci iz Južne Koreje, koja je ponudila deo svoje jetre predsedniku jedne kompanije kako bi zaposlila sina, obišla je svet. Žena je čula da je muškarcu potreban deo organa zbog bolesti koju je imao i bila je spremna da se podvrgne operaciji kako bi njen sin dobio posao. Međutim, ovaj plan je “propao” jer je žena dobila koronavirus.

Očajna majka takođe je tražila i novac kako bi donirala deo svoje jetre. Predsednik kompanije ponudio joj je 60.000 funti. Međutim, iako operacija nije obavljena zbog kovida, anonimnoj ženi se sad sudi pod optužbom da je prekršila Zakon o trgovini organima. Na suđenjima je žena tvrdila da nije znala da krši taj zakon i da je očajnički želela da sinu obezbedi posao. Napomenula je i da je postala pohlepna kad su joj ponudili novac, piše Dejli star.

Anonimna majka ipak je kažnjena i mora da plati 18.700 funti. Predsednik kompanije takođe je osuđen i to na zatvorsku kaznu od šest meseci koja je zamenjena za uslovnu na dve godine. Još jedna osoba kažnjena je zatvorskom kaznom od godinu dana.

Inače, njihov čudan dogovor otkriven je kada je anonimna žena ispitana od strane Nacionalnog instituta za organe, tkiva i krv.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading