MAJKA 8 MESECI PODVODILA ĆERKU STARIJEM MUŠKARCU! Užas u Smederevu!

Autor:

Hronika

22.12.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smederevka S.V. (38), kako se sumnja, podvodila je svoju trinaestogodišnju ćerku u periodu od leta 2021. do februara 2022. godine muškarcu N. M. (60), saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

MAJKA 8 MESECI PODVODILA ĆERKU STARIJEM MUŠKARCU! Užas u Smederevu!

Foto: Shutterstock

Uhapšena žena

Njoj se, naime, stavlja na teret da je za svoju maloletnu ćerku rođenu 2008. godine tokom prošle godine ugovarala i zakazivala susrete sa punoletnim licem i ohrabrivala je da sa njim ima seksualne odnose za koje je joj to lice davalo novčanu nadoknadu, a S.V. je uzimala je od maloletne oštećene deo novca koji je dobijala pružajući seksualne usluge, na koji način je iz koristoljublja, kao niske pobude, navodila ćerku na vršenje radnji koje su štetne za njen razvoj.

- Međutim, kako je optužena u vreme izvršenja navedenih dela bila u stanju neuračunljivosti, te da samim tim u konkretnom slučaju izostaje i jedan od bitnih elemenata koje zakon propisuje za postojanje krivičnog dela, prema optuženoj je za učinjeno izrečena mera bezbednosti - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Protiv punoletnog N.M. (60), sa kojim je maloletna ćerka okrivljene imala seksualne odnose, u toku je postupak pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu zbog krivičnog dela obljuba sa detetom.

Iz tužilaštva navode, kako je toku dokaznog postupka na osnovu nalaza i mišljenja komisije veštaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu utvrđeno da se S.V. u vreme izvršenja nalazila u stanju potpune neuračunljivosti usled prisutne duševne bolesti, zbog postojanja bojazni da delo može ponoviti, na predlog javnog tužilaštva rešenjem Osnovnog suda u Smederevu izrečena mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u ustanovi zatvorenog tipa.

S.V. je na lečenje upućena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, a izrečena mera bezbednosti će trajati dokle god postoji potreba za lečenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading