ČOVEK GA LEPO PITAO, A ON OTIŠAO U KUHINJU, UZEO NOŽ I ZAKLAO GA! Zbog nepristojne ponude ubio prijatelja pa ga izbacio na terasu!

Autor:

Svet

24.12.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločinu je prethodila svađa dvojice muškaraca.

ČOVEK GA LEPO PITAO, A ON OTIŠAO U KUHINJU, UZEO NOŽ I ZAKLAO GA! Zbog nepristojne ponude ubio prijatelja pa ga izbacio na terasu!

Foto: Shutterstock

Jeziv zločin rasvetljen je u nedelju u venecuelanskoj prestonici Karakasu, kada je čovek ubio svog prijatelja jer ga je pitao da spava sa njegovom devojkom, prenosi kolumbijski portal Kalle Blue Radio.

Prema saopštenju policije, uhapšeni je identifikovan kao Aleksandar Hernandez Kerales (33). Istraga je utvrdila da je ubica u svojoj kući ugostio Roberta Karlosa Bušeta Rodrigeza (23), kada je ovaj izrazio želju da ima intimne odnose sa Aleksandrovom devojkom. Pre toga su popili nekoliko pića.

Nakon nepristojne ponude došlo je do žestoke svađe između muškaraca, a Hernandez je odlučio da ode po nož i izbode svog prijatelja.

Zatim je odvukao telo na terasu i sakrio ga pre nego što se vratio i očistio mesto zločina. Danima kasnije, komšije su osetile neprijatan miris i pronašle jezivu scenu.

Kako navode iz policije, Hernandez je uhapšen nakon što je utvrđeno da je on počinilac ubistva.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading