NASTAVNICA U ŠKOLI BACILA NA POD GLUVONEMU DEVOJČICU! Roditelji izgoreli od besa, snimak postao viralan, JEZIVO! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.12.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan snimak nasilja u školi potresao javnost!

NASTAVNICA U ŠKOLI BACILA NA POD GLUVONEMU DEVOJČICU! Roditelji izgoreli od besa, snimak postao viralan, JEZIVO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/DailyMail

Nastavnica u katoličkoj školi u Ohaju snimljena je kako uzima i baca na pod gluvonemu učenicu.

Na snimku se vidi nastavnica kako devojčicu (9) podiže sa poda dok ona trči kroz hodnik, a zatim je navodno baca na pod.

U međuvremenu se oglasila i majka deteta, koja je ispričala da su joj iz uprave škole rekli da se radi o manjem incidentu i da je nastavnica dobila plaćeno odsustvo.

Škola kojom upravlja nadbiskupija Sinsinatija, saopštila je da je istraga u toku i da niko od osoblja neće biti sankcionisan dok se istraga ne završi.

Istragu je pokrenula i policija, nakon što se snimak sa nadzornih kamera, na kom se vidi sporni incident, proširila društvenim mrežama.

Sporni snimak se prekida u jednom delu, pa je nejasno šta se tačno dogodilo, ali ono što je sigurno jeste da je devojčica u jednom trenutku u rukama nastavnice, a u drugom leži na podu.

Na snimku se dalje vidi kako devojčica leži dok jedan nastavnik koji začuđeno ide ka njoj, dok nastavnica koja je podigla devojčicu briše ruke o telo i brzim korakom ide nazad odakle je i došla.

Majka devojčice je medijima rekla da je njena ćerka po povratku iz škole majci ispričala šta se dogodilo.

Ona kaže da je do sutradan niko iz škole nije obavestio o tome šta se dogodilo s njenom ćerkom.

- Bila sam jako besna. U početku nisam mogla ni da govorim jer sam se plašila da ću reći nešto pogrešno - kaže devojčicina majka.

Ona je dodala da se ove nedelje devojčica vratila u školu i da je sada pod nadzorom druge nastavnice.

- Odlučila sam da na društvenim mrežama objavim snimak jer sam bila jako ljuta zbog načina na koji su se ophodili prema mojoj ćerki. Htela sam da upozorim druge - kaže ona.

Majka je rekla da ju je dodatno iznerviralo jer joj je rukovodstvo škole reklo da bi možda bilo najbolje da njena ćerka ne nastavi da pohađa tu školu jer ima problem sa privikavanjem.

-Treba da imate na umu da je moja ćerka gluvonema i da ide u školu za decu sa smetnjama u razvoju - kaže besna majka.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading