PORED ASEPSOLA POPILA I SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE?! Detalji pokušaja samoubistva učenice u Beogradu - otkriven razlog zbog kojeg je odlučila da digne ruku na sebe!

Autor:

Hronika

06.12.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastvore koje je učenica popila ponela je sa sobom od kuće.

PORED ASEPSOLA POPILA I SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE?! Detalji pokušaja samoubistva učenice u Beogradu - otkriven razlog zbog kojeg je odlučila da digne ruku na sebe!

Foto: Shutterstock

Učenica popila asepsol i sredstvo za čišćenje

Devojčica A.P. (16) koja je juče u toaletu škole popila asepsol pokušala je samoubistvo, kako se sumnja, zbog narušenih porodičnih odnosa.

Kako saznaje portal Republika.rs, devojčica je učenica Prve ekonomske škole u Beogradu, koja se nalazi na uglu Cetinjske i Bulevara Despota Stefana..

- Ona je u ženskom toaletu popila asepsol i neko sredsvo za čišćenje. Taj rastvor je navodno donela od kuće. Nju su u školskom toaletu pronašle drugarice. Bila je slabo komunikativna po pronalasku - kaže izvor upoznat sa slučajem za portal Republika.rs.

Kako saznajemo, odmah je obaveštena Hitna pomoć koja je potom obavestila policiju.

Kola Hitne pomoći odvezla su devojčicu na toksikologiju na VMA, gde je zadržana i nalazi se u svesnom stanju.

- Sertifikovani policajci za rad sa maloletnicima obavili su razgovor sa devojkom i prvi rezultati istrage ukazuju da su navodno poremećeni porodični odnosi uzrok pokušaja samoubistva - navodi izvor.

Ovo je samo jedan u nizu pokušaja samoubistava učenika u Srbiji.

Dečak koji je izbačen iz škole zbog nasilja nad nastavnicom u Trsteniku je takođe sebi pokušao da oduzme život.

Otac učenika N.Ž.(17), koji je izmakao stolicu profesorki 9.novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je 3. decembra njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako je prijavljeno, đak, koga procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta i za koga je direktor ranije doneo predlog o isključenju iz škole, pokušao je da se obesi.

Sanitet hitne pomoći iz Trstenika, brzo je stigao na lice mesta u selo odakle je učenik i on je transportovan do kruševačke bolnice u svesnom stanju. Oko 1 sat, primljen je u šok sobu Odeljenja za intenzivnu negu kruševačke Opšte bolnice i njegovo stanje je stabilno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading