UBIJENA DVA NASTAVNIKA I UČENIK: Tinejdžer sa poluautomatskim pištoljem upao u tri škole i napravio krvoproliće

Autor:

Svet

25.11.2022

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U brazilskom mestu Arakruz došlo je do pucnjave u dve osnovne i srednje škole.

UBIJENA DVA NASTAVNIKA I UČENIK: Tinejdžer sa poluautomatskim pištoljem upao u tri škole i napravio krvoproliće

Foto: youtube.com/police brazil

U malom brazilskom mestu Arakruz došlo je do pucnjave u dve osnovne i srednje škole. Šesnaestogodišnjak je prvo ušao u javnu osnovnu i srednju školu, a zatim u privatnu školu koja se nalazi u istoj ulici. Dva nastavnika i učenik su poginuli, a 13 ljudi je povređeno, prenosi Vašington Post. Četiri sata kasnije, policija je uhapsila napadača, koji je bio učenik javne škole u ​​koju je pucao. Brazilske vlasti još nisu objavile identitet napadača.

- Snimci sigurnosnih kamera pokazuju da je napadač nosio pancir i da je za napade koristio poluautomatski pištolj - rekao je sekretar za javnu bezbednost Marcio Selante. Guverner Renato Kasagrande rekao je da je oružje pripadalo ocu bivšeg studenta, vojnom policajcu, prenosi Mondo.

Pored poginulih, povređeno je 13 osoba, među kojima 9 nastavnika. Napadač je ušao u učiteljsku sobu nakon što je razbio bravu. Šestoro ranjenih, uključujući dvoje dece, i dalje su hospitalizovani u petak popodne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading