OTKRIO TAJNU KOJU MOSKVA NEDELJAMA ČUVA: Ruski vojni analitičar nije znao da mu je mikrofon uključen i zaprepastio sve gledaoce

Autor:

Svet

21.10.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji su bili zbunjeni i iznenađeni njegovim rečima.

OTKRIO TAJNU KOJU MOSKVA NEDELJAMA ČUVA: Ruski vojni analitičar nije znao da mu je mikrofon uključen i zaprepastio sve gledaoce

Foto: twitter.com/nexta_tv

Rusija je negirala da koristi bespilotne letelice iranske proizvodnje za gađanje civilnih ciljeva u Ukrajini. Štaviše, otišla je tako daleko da je prefarbala neka od oružja kako bi izgledalo da je proizvedeno u Rusiji - ali see savetnik za odbranu izlanuo u televizijskom intervjuu uživo - ne znajući da je njegov mikrofon već uključen.

Ruslan Pukhov, vojni analitičar i član Saveta Ministarstva odbrane Rusije, na TV kanalu RBC je razgovarao o oružju koje se koristi u Ukrajini i poručio voditeljima da "ne talasaju previše“ pitanjima o iranskim bespilotnim letelicama jer "svi oni znaju da su iranski, ali vlasti to neće priznati".

Voditelji su bili zbunjeni i iznenađeni Pukhovim rečima, a i on je, čini se, istog trenutka shvatio svoju grešku.

 

 

U naknadnim komentarima ruskim medijima, Puhov je tvrdio da se ne seća da je dao takav komentar i sugerisao da je to možda bila nameštaljka.

- Nažalost, ne sećam se... Posle kovida, moj mozak ne radi najbolje.

Ne zna se tačno kada je intervju emitovan, ali ruski nezavisni portal Meduza napominje da RBC iz nekog razloga nije postavio snimak emisije u sredu na internet, iako to obično radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SRBIN

21.10.2022 16:37

Pa sta i da jeste... ceo zapad puni Ukrajnu svim mogućim oružjem. Pa... to je legalno a ilegalno je samo ako Rusija ima tuđe... žalim... ali to je rat. Setite se šta su nama radili... gađali 2 puta voz...mostove.repetitore Avalu...rts..sa ljudima u zgradi...

Srbin

21.10.2022 21:04

Daj te vise dokle će te više o tim glupostima, kako vas više nije stid te pisete kako je Putin bolestan kako ce ga ubiti sram da vas bude.