TINEJDŽERKA SILOVANA PRE NEGO ŠTO JE UBIJENA?! Jezivi detalji ubistva devojčice čije telo je nađeno u koferu (VIDEO)

Autor:

Svet

17.10.2022

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna osumnjičena je beskućnica Dabia B. (24) koja ima psihičke probleme.

TINEJDŽERKA SILOVANA PRE NEGO ŠTO JE UBIJENA?! Jezivi detalji ubistva devojčice čije telo je nađeno u koferu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Francuska policija

Beskućnica sa ozbiljnim psihičkim problemima optužena je za ubistvo, silovanje i mučenje 12-godišnje devojčice, čije telo je pronađeno u petak u koferu u Parizu.

Devojčica Lola Davijet, pronađena je vezana, sa lepljivom trekom preko lica, a na vratu su pronađene posekotine.

Za njeno ubistvo terete se Dabia B. 24-godišnja beskućnica poreklom iz Alžira i muškarac (40), koji se tereti za saučesništvo u zločinu.

Dabia B. danas je izvedena pred istražnog sudiju.

Podsetimo, Lolino telo pronađeno je u petak u plastičnom koferu u blizini njene kuće. Devojčica je na grudima imala utisnute brojeve 1 i 0.

 

 

Sigurnosne kamere na zgradi u kojoj je Lola živela snimile su je kako ulazi u zgradu po povratku iz škole u petak.

Sa njom je u zgradu ušla žena, za koju očevici tvrde da je kasnije iz zgrade izašla za koferom u rukama.

Osumnjičena, koja je nosila bele patike, svetle helanke i sivi džemper, uhapšena je u subotu ujutru u Boa Kolombu zajedno sa svojom sestrom.

Mediji prenose da je tokom istrage uhapšeno šest osoba, među kojima je i beskućnik koji je pronašao kofer sa telom devojčice. Dvoje privedenih su pušteni tokom vikenda, dok je policija u pritvoru zadržala Dabiju, njenu sestru, koje su rođene 1996. odnosno 1998. godine, kao i dvojicu muškaraca starih oko 40 godina.

Jedan od njih se tereti za saučesništvo u zločinu, tačnije da je pomogao Dabiji da prenese kofer sa telom.

Podsetimo, telo devojčice pronađeno je u stambenom bloku u 19. arondimanu. Policija je saopštila da su otkrili dokaze o otmici u podrumu zgrade gde je Lola živela.

Jedan komšija je rekao da je video osumnjičenu kako nosi kofer dva sata nakon što je Lola nestala.

- Videli smo da ulazi u zgradu, bila je sama. Sat i po vremena kasnije videli smo je sa koferom. Pričala je sa ljudima, delovala je malo ludo - rekao je komšija.

On je dalje naveo da je osumnjičena ostavila kofer na ulici dok je ušla u pekaru i kupila pecivo, a potom je odvukla kofer dalje.

- Sa mukom je nosila taj kofer. Mislili smo da je to zato što su teški predmeti unutra. Nikada nismo pomislili da nosi telo... Bilo je 17 časova i ona je šetala okolo sa tim koferom, čak ga je i ostavila ispred kafića i otišla u pekaru preko puta da kupi kroasan kao da se ništa nije desilo - tvrdi svedok.

Majka ubijene devojčice je otišla u policijsku stanicu oko 17 časova, zabrinuta što se ćerka nije vratila kući iz škole.

Manje od šest sati kasnije beskućnik je pozvao policiju i rekao da je pronašao kofer i telo deteta unutra. Poziv je stigao oko 23.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading