BRAT SUZANE BUDIMIROVIĆ O KRVNIKU: Hteo je i nju da ubije kad je namami!

Autor:

Hronika

06.10.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko je kobnog dana pozvao Suzanu i naterao njihovu ćerkicu Petru da joj kaže kako je njima u stanu lepo i da ona dođe kod njih, da budu zajedno, priča ujak ubijene devojčice.

BRAT SUZANE BUDIMIROVIĆ O KRVNIKU: Hteo je i nju da ubije kad je namami!

Foto: Facebook

- Već duže vreme je on bio nasilan prema Suzani. Imao je psihičkih problema, zbog kojih su mu nadležne institucije naložile da se leči, ali je njegov izbor bio da li će da pije terapiju ili neće - govori Suzanin brat o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu.

Podsetimo, Marko Budimirović (35) je udavio svoju dvoipogodišnju ćerkicu u kofi punoj vode, a potom se obesio na luster u svom iznajmljenom stanu na Vojničkom trgu broj 18 u Vršcu.

Ovoj nezapamćenoj tragediji prethodila je zabrana prilaska supruzi, koja je Marku bila izrečena još u maju ove godine, nakon što ga je Suzana prijavila za nasilje u porodici, o čemu svedoči njen brat.

Ubica je pre nedelju dana osuđen zbog nasilničkog ponašanja prema supruzi, na uslovnu kaznu od tri godine, uz obavezno psihijatrijsko lečenje.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Stan u kome je ubijena devojčica

Kako priča ujak ubijene devojčice, pravo da je viđa, Marko je imao jednom nedeljno.

- Suzana se tome protivila. Govorila je da je Marko opasan, ali su nadležni smatrali da ona to kaže samo zato što je bila u lošim odnosima sa njim. NJihov stav je bio da je on bio nasilan samo prema majci, a ne i prema detetu. Uz to, on je imao i papire kao dokaz da mu je zdravstveno stanje koliko-toliko dobro i da može da bude sam sa Petrom - objašnjava neutešni ujak tragično nastradale devojčice, prenose Novosti.

Kako priča Suzanin brat, Marko je u rastrojstvu govorio da njegov život više nema smisla, te je gnusni zločin najavio putem SMS poruke i video snimka, na kome se videla plastična kofa, u kojoj je posle udavio devojčicu.

Snimak je na više adresa poslao oko 13 časova, a već sat vremena kasnije policija, koja je na teren izašla nakon što im je uznemirena majka sve to pokazala, zatekla je stravičan prizor. 

- Dok je trajao uviđaj, kroz poluotvorena vrata stana video sam devojčicu kako sklupčana leži na podu. Bila je gola do pojasa. Jezivo i bolno - svedočio je Markov prvi komšija, koji kaže da tog dana nije čuo nikakvu buku iz stana, prenose Novosti.

Presuda Osnovnog suda u Vršcu, doneta je samo nedelju dana pre nego što je Marko počinio stravičan zločin, a njom je krvnik bio osuđen na godinu dana uslovne robije, uz obavezno psihijatrijsko lečenje, budući da je usled poremećaja ličnosti zlostavljao suprugu.

On je supruzi pretio pre tri godine da će da je zakolje, tukao ju je i šutirao u glavu, pri čemu joj je naneo povrede glave i grudnog koša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Budva

07.10.2022 03:10

Snimak je na više adresa poslao oko 13 časova, a već sat vremena kasnije policija. Zakazala je i Policija.