UPOZNALI SU SE PREKO DRUŠTVENIH MREŽA, zlostavljao je Suzanu godinama: Ispovest najbolje prijateljice majke nastradale devojčice iz Vršca

Autor:

Hronika

05.10.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko je bio u lošim odnosima i sa svojom, ali i sa Suzaninom porodicom.

UPOZNALI SU SE PREKO DRUŠTVENIH MREŽA, zlostavljao je Suzanu godinama: Ispovest najbolje prijateljice majke nastradale devojčice iz Vršca

Foto: Facebook

Najbolja drugarica Suzane (ime i prezime poznato redakciji), majke nesrećno stradale dvoipogodišnje Petre koju je otac juče brutalno ubio u Vršcu otvorila je dušu za Republiku i ispričala sve detalje o odnosima u porodici, koji su bili narušeni već duže vreme.

U razgovoru za naš portal ona je istakla da je Suzana bila porodična žena, koja je dosta toga trpela zarad porodice. Kaže i da u početku ništa nije naslućivalo na ovakav ishod, s obzirom da je odnos Suzane i Marka u prvim godinama veze i braka bio idealan. 

- Ja stvarno nemam reči. Oni se upoznali preko mreže za upoznavanje Badoo. On je bio karijerista, radio je u Opštini, a uvek je za sebe tražio više, pa je u poslednje vreme pokušavao da se probije u IT sektoru. Sve je funkcionisalo kako treba, uredili su svoj dom, tih dana pre venčanja živeli su baš lep život. Putovali su, bavili se sportom, imali ista intresovanja... To ih je i povezalo - počinje priču naša sagovornica. 

Ona dodaje da onog trenutka kada je njihov odnos krenuo stranputicom, Marko se odselio iz Suzanine porodične kuće, ali je nastvio psihički da je uznemirava.

- Ona je uvek bila posvećena detetu, poslednji put kada smo se čule rekla mi je da je nije tukao, ali da se psihički iživljavao nad njom. Uvek smo se čule u periodu kada je on bio na poslu, razgovor je uvek završavala rečenicom čućemo, videćemo se pa ću ti pričati, uvek je bilo onoga ,,moram da prekinem sada će on sa posla". Ne postoji ništa što ona nije nije mogla da istrpi, kako bi sačuvala porodicu. Uvek bi išla linijom manjeg otpora, ali ni to nije bilo dovoljno.

Ubica bio u lošim odnosima sa porodicom

Prijateljica, koja je kroz suze govorila o svemu ističe da je Marko bio u lošim odnosima i sa svojom, ali i sa Suzaninom porodicom, te da se čudno ponašao i kada je u pitanju bila mala Petra.

- Oboje su bili intelektualci. Suzana je inženjer tehnologije, a i on je bio doktor nauka. Međutim, njegovo ponašanje je bilo čudno. Nije dao Suzani da se vrati na posao posle porođaja, a ona je i na to pristala. Marko je imao loš odnos i sa njenim roditeljima, a ništa nije bio bolji ni prema svojoj pororici, tačnije prema ocu kom nije dozvoljavao da viđa malu Petru. Ćerkici je dosta toga branio, nije joj davao telefon, crtaće, sve ono što krasi nečije odrastanje. Znao je da uzima devojčici igračke, i da kaže da može i bez njih da odrasta - priča prijatljica.

Tokom korone ih zatvorio

- Za vreme Korone nisam nijednom mogla da posetim Suzanu, on je zabranjivao. Svako ko nije bio vakcinisan nije mogao da bude u njihovom krugu. Mislim da se njegovo psihičko stanje ogleda i u tome što za vreme pandemije nije dozvoljavao Suzani da maloj devojčici kupuje igračke - kazala je naša sagovornica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading