PUTINU DUGO NEKO NIJE OVAKO OČITAO LEKCIJU: Morate da nas poštujete, nismo mi deo SSSR (VIDEO)

Autor:

Svet

15.10.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon poručio je Vladimiru Putinu da Rusija prestane zemlje Srednje Azije da tretira kao da su i dalje deo Sovjetskog Saveza.

PUTINU DUGO NEKO NIJE OVAKO OČITAO LEKCIJU: Morate da nas poštujete, nismo mi deo SSSR (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin, predsednik Ruske Federacije

Tokom samita Srednje Azije i Rusije u Kazahstanskoj Astani, predsednik Tadžikistana Emomali Rahmon poručio je Vladimiru Putinu da Rusija prestane tretirati zemlje Srednje Azije kao da su i dalje deo Sovjetskog Saveza.

- Nas nema 100 ili 200 miliona. Ali želimo da nas poštujete. Koji smo dogovor prekršili? Jesmo li vas možda na pogrešan način pozdravili? Uvek smo poštovali interese našeg glavnog strateškog partnera, Rusije - rekao je Putinu predsednik Tadžikistana.

- Želimo da nas poštuju. Vladimire Vladimiroviču, molim vas da ne donosite politike gde se prema zemljama srednje Azije ponaša kao da su deo SSSR-a - rekao je Rahmon, prenosi portal Gaming Deputy.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading