RATNI ZLOČINAC KOD BAKIRA NA MITINGU: Krvnik Orić podržao Izetbegovića na skupu u Bihaću! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.09.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvedočenik zločinac i srpski krvnik Naser Orić dospeo je u centar pažnje javnosti u regionu zbog otvorene podrške koju je dao Bakiru Izetbegoviću.

RATNI ZLOČINAC KOD BAKIRA NA MITINGU: Krvnik Orić podržao Izetbegovića na skupu u Bihaću! (VIDEO)

Foto: printscreen

Naser Orić na mitingu Bakira Izetbegovića

Kako se može videti na snimku koji objavljujemo, Orić je među okupljenima na mitingu Stranke demokratske akcije u Bihaću.

U gotovo hipnotičkom zanosu ratni zločinac koji je i lično ubijao Srbe tokom muslimanskog upada u srpska sela oko Srebrenice tokom 1992. godine, o čemu je Republika u više navrata pisala, pozdravlja Izetbegovića i vrhušku Stranku demokratske akcije.

Inače, skup u Bihaću održan je 25. septembra, a sam Izetbegović je u svom govoru označio je Milorada Dodika kao nekog ko pokušava da promeni Ustav i Izborni zakon BiH.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video snimku.

 

 

Podsetimo, Naser Orić je jedan od onih koji je uspeo da izbegne pravdu u Haškom tribunalu koji ga je oslobodio krivice za ratne zločine tokom devedesetih godina prošlog veka, uprkos brojnim dokazima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
taraba starija od amerike

29.09.2022 13:21

Nema razlike izmedju njih dvojica krvnici zlocinci jeden drugi