ŠVARCENEGER SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD GORBAČOVA: Bio je moj heroj, imao sam sreću što je bio moj prijatelj! (FOTO)

Autor:

Svet

31.08.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Arnold Švarceneger oglasio se nakon smrti poslednjeg predsednika SSSR-a Mihaila Gorbačova rekavši da je imao sreće što je mogao da ga nazove prijateljem.

ŠVARCENEGER SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD GORBAČOVA: Bio je moj heroj, imao sam sreću što je bio moj prijatelj! (FOTO)

Foto: Prinstcreen/Instagram/Arnold Schwarzenegger

Arnold Švarceneger i Mihail Gorbačov

- Postoji stara izreka: "Nikad ne upoznaj svoje heroje." Mislim da je to jedan od najgorih saveta koje sam ikada čuo. Mihail Gorbačov je bio jedan od mojih heroja i bila mi je čast i radost upoznati ga. Imao sam neverovatnu sreću što sam ga nazvao prijateljem. Svi mi možemo naučiti iz njegovog fantastičnog života - naveo je Švarceneger.

- Zamislite da se popnete na sam vrh bilo koje organizacije, a onda imate mudrosti I hrabrosti da pogledate okolo i kažete: „Ovo ne funkcioniše za ljude, neko to mora da popravi. Ako ne ja, ko? Ako ne sada kada?"

 

 

Mihail Gorbačov je upravo to radio u starom Sovjetskom Savezu. Ostaće upamćen za sva vremena kao heroj koji je razbio komunistički sistem uprkos tome šta je to značilo za njegovu moć. On sada pripada istoriji, i znam da je presrećan što se ponovo sreo sa svojom dragom Raisom, ponovo proživljavajući jednu od najvećih ljubavnih priča svih vremena - istakao je glumac.

Švarceneger je naveo i da bi, svaki put kada imamo priliku da izvršimo uticaj i ostavimo trag u budućnosti, za sledeće generacije, trebalo da se setimo Gorbačova i da se zapitamo:„Ako ne ja, ko? Ako ne sada kada?"

- Ja znam da hoću - zaključio je glumac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading