ODGOJILA GA, PA SE UDALA ZA NJEGA! Vladimir je oženio MAĆEHU i sada čekaju drugo dete!

Autor:

Svet

14.08.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Napustila je svog muža zbog njegovog sina u koga se zaljubila. Sada su u braku i čekaju drugo dete.

ODGOJILA GA, PA SE UDALA ZA NJEGA! Vladimir je oženio MAĆEHU i sada čekaju drugo dete!

Foto: Instagram/printscreen

afera

Influenserka Marina Balmaševa (37) čeka svoje drugo dete sa sinom svog bivšeg muža, Vladimirom ‘Vovom’ Šavirinom (23), kojeg je odgajala od njegove sedme godine.

Marina je napustila njegovog oca Alekseja (47) kada je Vladimir još bio student, jer se zaljubila u njega.

Par, koji je danas u braku i već ima jednu ćerku, započeli su svoju vezu kada se Vladimir vratio kući sa fakulteta zbog raspusta, nakon što je Marina ostavila Vladimirovog oca Alekseja samog sa petoro usvojene dece.

U svojoj objavi na Instagramu, gde je prati 620.000 ljudi, Ruskinja je rekla kako su za drugu trudnoću saznali dok su letovali u Suhumuji, pa dodala:

Komentari na mreži variraju od zbunjenosti, besa i šoka do čestitki koje je par dobio.

 

 
 
 
 

 

Nakon što je otkrila svoju vezu sa posinkom, Marina je napisala:

- Toliko ljudi mi govori da se šminkam, veštačke trepavice i uvijam stidne dlake – za svog novog muža. Ali ima jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i ličnošću. I ne želim da se pretvaram da sam bolja nego što jesam - bila je iskrena Marina.

Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da se njihov brak završi razvodom, prenosi Objektiv. 

Njen bivši Aleksej je ogorčeno rekao novinarima:

- Zavela je mog sina – nije imao devojku pre nje. Nisu se stideli da imaju odnose dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije bilo mog sina. Dolazila bi u krevet našeg sina uveče dok sam ja spavao, a nakon toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da ništa nije bilo - rekao je Vladimirov otac i Marinin bivši muž, Aleksej.

Komentari (0)

Loading