PUTIN JE VEĆ IZGUBIO RAT, RUSIJA PROPADA! Britanski admiral izneo šokantnu procenu: MOSKVA NIKAD NEĆE OSVOJITI CELU UKRAJINU

Autor:

Svet

17.06.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Admiral ser Toni Radakin, šef britanskih oružanih snaga, ocenio je da je Rusija već izgubila rat i da nikada neće uspeti da preuzme kontrolu nad Ukrajinom.

PUTIN JE VEĆ IZGUBIO RAT, RUSIJA PROPADA! Britanski admiral izneo šokantnu procenu: MOSKVA NIKAD NEĆE OSVOJITI CELU UKRAJINU

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin

- Ovo je strašna greška Rusije - rekao je Toni Radakin za PA Media.

Najviši britanski vojni oficir rekao je da je ruski predsednik Vladimir Putin izgubio 25 odsto svoje kopnene moći samo zbog dosadašnjih malih dobitaka i da će imati sve manje moći dok NATO jača.

- NATO je jači, Finska i Švedska žele da se priključe. Istovremeno, Rusija je veoma ranjiva, do sada imaju 50.000 mrtvih ili povređenih. Rusija propada - rekao je on.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Peskov

 

Čeka se obraćanje Putina

- Predsednik Rusije Vladimir Putin lično je uključen u pripremu govora na plenarnoj sednici Sanktpeterburškog međunarodnog ekonomskog foruma , koji će biti posvećen ekonomiji i uzrocima krize - rekao je portparol Kremlja, Dmitrij Peskov.

On je u intervjuu za rusku televiziju "Prvi kanal" rekao da će govor Vladimira Putina na ovom forumu biti od izuzetnog zanačaja u svetlu aktuelnih međunarodnih dešavanja. 

- Teško je preceniti značaj ovog govora. I sam predsednik je lično uključen u pripreme, veoma je odgovoran za ovo. I naravno, sačekaćemo njegovu procenu onoga što se dešava, njegovu viziju budućnosti. Govorimo o ekonomskim procesima - rekao je on i dodao:

- Uglavnom će biti reči o ekonomiji, kako ova situacija utiče na ekonomiju, kako će naša privreda živeti suočena sa neprijateljskim manifestacijama Zapada, kako ćemo tražiti i kako smo već našli nove prijatelje u drugim delovima sveta, koji su postali uzroci krize koju sada imamo u različitim sektorima svetske ekonomije - naveo je Peskov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Marija

17.06.2022 07:36

ХАХАХАХАХА

deda Miloje

17.06.2022 09:22

Sta ovaj britanski smrdljivko zna?Koga britanci nisu izdali?

Odgovori 14 2
Ja

17.06.2022 15:06

Britanciiii rekli...... Ma daj znaju oni da su sledeci na meti rusije. Prljavi medijski rat a Britanci su najprljaviji igraci.......

Odgovori 10 3
Djoka

17.06.2022 18:05

Ovaj vojnik sa manjkom pameti, ne da ne bi mogao biti admiral, tj general, ne bi bio ni kaplar, u bilo kojoj normalnoj vojsci sem u vojsci ovih incestuoznih degenerisanih majmuna