Putinovo stanje sve gore? Klati se napred-nazad i noge mu se klecaju! Ruski obaveštajac: Ostale su mu dve-tri godine, udovi mu se nekontrolisano tresu! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.06.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje u nizu pojavljivanje ruskog predsednika Vladimira Putina, ponovo je u medijima podgrejalo sumnje o njegovom lošem zdravstvenom stanju.

Putinovo stanje sve gore? Klati se napred-nazad i noge mu se klecaju! Ruski obaveštajac: Ostale su mu dve-tri godine, udovi mu se nekontrolisano tresu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Daily Mail

Glasine da je Putin ozbiljno bolestan kruže medijima od početka sukoba u Ukrajini. Više stručnjaka za govor tela analiziralo je njegovo držanje, a među onima koji su takođe isticali da je lider Rusije ozbiljno bolestan su i bivši obaveštajci, ali i navodni neimenovani izvori bliski Kremlju.

Neki tvrde da Putin navodno ima leukemiju, rak štitne žlezde ili abdomena, dok drugi tvrde da ima simptome Parkinsonove bolesti koja je još uvek u ranoj fazi. Navode o njegovom lošem zdravstvenom stanju njegovi najbliži saradnici su u više navrata negirali.

Ruski predsednik se tokom vikenda ponovo pojavio u javnosti na dodeli Državne nagrade Ruske Federacije reditelju Nikiti Mihalkovu. Na snimku koji je počeo da kruži mrežama, vidi se kako navodno Putin jedva stoji na nogama i kako se sve vreme ljulja napred-nazad dok je posmatrao uručenje nagrade.

Ovo pojavljivanje Putina dolazi nedugo nakon što je Putin iznenada otkazao gostovanje na televizijskoj emisiji u kojoj je trebalo da uživo odgovara na pitanja građana. Mnogi sumnjaju da se on na ovaj korak odlučio jer se bojao pitanja gledalaca o sukobu u Ukrajini, dok drugi navode da se na taj korak odlučio upravo zbog lošeg zdravstvenog stanja jer ne može da izdrži da tri ili četiri sata sedi i odgovara na pitanja, piše britanski Sun.

U maju je jedan ruski obaveštajac rekao da su Putinovi lekari navodno potvrdili da "Putin ima težak oblik raka koji brzo napreduje".

Ostalo mu je još dve, tri godine života. Rečeno nam je da ima jake glavobolje i da kada se pojavi na TV koristi papire na kojima je velikim slovima ispisano šta treba da kaže. Toliko su velika slova da na svakom papiru stane svega nekoliko rečenica - tvrdio je tada on.

On je takođe naveo da se Putinu vid ozbiljno pogoršava.

Njegovi udovi se takođe nekontrolisano tresu - rekao je.

Kremlj i dalje insistira da je Putinovo zdravlje u savršenom stanju, a i ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je takođe nedavno negirao ove navode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading