HOROR U SAD: Devojčicu (9) izujedala puma dok se igrala žmurke sa drugaricama

Autor: Republika

Svet

01.06.2022

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lili je avionom prebačena u lokalnu bolnicu i podvrgnuta je operaciji.

HOROR U SAD: Devojčicu (9) izujedala puma dok se igrala žmurke sa drugaricama

Foto: youtube.com/printscreen

Devojčica Lili Križanivski (9) bila je u šumi sa dve drugarice na kampovanju u Frutlandu u državi Vašington u SAD, kada ju je, dok se igrala sa drugarima, napala i izujedala puma.

Malena Lili se igrala žmurke i iskočila je iz žbuna u nameri da iznenadi svoje drugare tokom igre, ali je na nju tada nasrnula puma, navodi se u saopštenju Vašingtonskog odeljenja za ribu i divlje životinje.

Lili je avionom prebačena u lokalnu bolnicu i podvrgnuta je operaciji koja je trajala nekoliko sati, zbog povreda gornjeg dela tela i lica koje je zadobila prilikom napada divlje mačke.

Devojčica je u ponedeljak puštena sa odeljenja intenzivne nege i sada je u stabilnom stanju. Njena mama je pohvalila Lili da je bila "veoma hrabra i čvrsta" tokom napadom.

- Impresionirani smo njenom oštroumnošću. Sve se dogodilo brzo. Zahvalni smo što su odrasli u kampu tako brzo reagovali - rekao je kapetan Majk Sprečer iz policije i potvrdio da je mladi mužjak pume ubijen, kao i da su testovi pokazali da nije imao besnilo.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lili Križanivski

Devojčicin ujak postavio je GoFundMe post kako bi pomogao u finansiranju njenih medicinskih troškova.

Njeno stanje je stabilno, ali je i dalje intubirana. Molimo se Bogu da se brzo oporavi i da sve prođe kako treba. Pomozite u prikupljanju sredstava kako bismo svi mogli da podržimo i pomognemo njenoj mami Jeleni da brine o svojoj ćerki Lili - izjavio je ujak devojčice, Aleks Mansevič.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
No name

02.06.2022 05:29

Zašto su ubili životinju?

Your name

02.06.2022 18:04

@No name - I ti da napadnes dete verovatno bi te ubili