MISTERIOZNI SASTANAK U MOSKVI - ŠREDER I ABRAMOVIČ ZA ISTIM STOLOM! Britanski mediji pokrenuli spekulacije: SVRHA SUSRETA OSTAJE NEJASNA!

Autor:

Svet

15.03.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder sastao se prošlog četvrtka u Moskvi sa vlasnikom FK Čelsi Romanom Abramovičem, prenosi jutros nemački tabloid "Bild".

MISTERIOZNI SASTANAK U MOSKVI - ŠREDER I ABRAMOVIČ ZA ISTIM STOLOM! Britanski mediji pokrenuli spekulacije: SVRHA SUSRETA OSTAJE NEJASNA!

Foto: printscreen

Svrha diplomatske misije lobiste Gasproma i na čiji zahtev je ona održana, ostaje nejasna, prenosi "Gardijan".

Šreder, koji nije odstupio sa dužnosti predsednika nadzornog odbora u kompanijama Severni tok AG i Rosnjeft uprkos apelima nemačke vlade, takođe se sastao sa šefom ruskih delegacija u pregovorima sa Ukrajinom Vladimirom Medinskim, nakon što je otputovao u Moskvu prošle srede.

"Bild "je izvestio da se Šreder sastao sa Abramovičem u četvrtak uveče u luksuznom hotelu Kempinski u blizini Kremlja, i da je sastanak trajao nekoliko sati.

Tim nemačkog kancelara Olafa Šolca saopštio je prošle nedelje da je za ulazak bivšeg kancelara u Moskvu saznao samo preko štampe, dok je ukrajinska strana negirala da je zadužila Šredera da bude posrednik njegovom dugogodišnjem prijatelju Vladimiru Putinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading