VELIKA BORBA ZA KIJEV! Rusi nadomak grada, Ukrajinci srušili most da sprečili tenkove da uđu u prestonicu! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.02.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruske snage koje su ušle u Ukrajinu preko Belorusije nalaze se blizu Kijeva.

VELIKA BORBA ZA KIJEV! Rusi nadomak grada, Ukrajinci srušili most da sprečili tenkove da uđu u prestonicu! (VIDEO)

Foto: printskrin

Američki sekretar odbrane Lojd Ostin rekao je poslanicima u telefonskom pozivu da su ruske mehanizovane snage, koje su ušle iz Belorusije, udaljene oko 32 kilometra od Kijeva.

 

Savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko izjavio je da je plan Rusije za danas da se tenkovima probije do Kijeva iz pravca Ivankova i Černigova.

 

Izveštaji o eksplozijama i borbama oko ukrajinskog glavnog grada preplavile su društvene mreže, a u jednom od njih navodi se i da su Ukrajinci srušili most kako bi sprečili ruske tenkove da uđu u Kijev.

Ukrajinska Pravda piše da je vojska uništila most na periferiji Kijeva, kako bi sprečili ruske tenkove da napreduju dalje u grad. Reč je o mostu koji se nalazi u selu Romanivke, na auto-putu Novi Irpen.

Glasne eksplozije se u Kijevu čuju od jutros, a pre zore mogli su se videti i projektili koji su osvetljavali nebo iznad Kijeva.

Sve o dešavanjima u Ukrajini čitajte na našem blogu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading